Magura

zebrox
Kontakt:

Magura

Post autor: zebrox »

Witam
No wiec mam taki problem. Mam magure gustava na przodzie ale cos nie dziala poprawnie. Po kilku minutach nieuzywania klamka sie dociska do kierownicy potem wystarczy przycisnac parenascie razy klamke i od razu dalej lapie ale po kilku minutach znowu to samo. Srubka jest wyregulowana zeby jak najwyzej lapala. Hamulec i sam odpowietrzalem i w serwisie odpowietrzali i zawsze to samo. Z niczego nic nie cieknie. Klocki nowe.
Wicked
Kontakt:

Post autor: Wicked »

Wydaje mi sie że to wina uszczelek ale moge sie mylić Najlepiej oddaj do serwisu
zebrox
Kontakt:

Byl w serwisie ale sobie nie poradzili. Tez mi sie wydaje ze to gdzies w klamce lezy wina ale do konca nie wiem. Zna ktos jakies sklepy gdzie sprzedaja same klamki do magur?
Kruszyna-Kr
Kontakt:

Post autor: Kruszyna-Kr »

raczej sobie odpusć , sam szukam klamki do gustawa na przó , cena nowej to koszt około 300-450 zł ;/ , z tego co pamietam to tarcze 210 mm - 300 zł , adapter 200-300 zł , zaciski też chyba 300-450 , , wszystko w **** drogie !! !! !! kiedys były takie ceny nie wiem jak teraz ale nie wydaje mi sie zeby to ztaniało. mam podobno problem , zalałem wszystko luxusowo i hamulec jest kaczuchowaty , mozna go wgiąc do końca, co z tego jak trze ;/ itp ...... Musze sobie z tym poradzić bo nie ma nic lepszego od gustawa.
mebone
Kontakt:

Post autor: mebone »

a ktory to rok?? bo stare gustawy chodza na allegro po 200-250zl.Mozesz czesci od niego wziac. http://www.allegro.pl/item208436227_mag ... imano.html
zebrox
Kontakt:

Podobno to wina uszczelek w kolejnym serwisie mi powiedzieli. Probowal ktos kiedys z was kupic uszczelki na zamowienie i je dopasowywac do hamulca. I druga sprawa czy ktos z was probowal przerobic hamulec z oleju mineralnego na dot'a(bo to tez podobno kwestia tylko uszczelek bo wiekszosc przewodow wytrzyma i to i to).
ODPOWIEDZ