NO NA PIASTY TO CENA NIE GRA ROLI AZ TAK WIEC MOGA BYS NIE ZA TANIE.
WIEC KUPIE DWA DOUBLE TRACKI I PIASTY JESZCZE NIE WIEM BO TE NOVA TEC TO ODPADA BO JA W TEJ CHWILI JESTEM W U.K I TU TAKICH NIE MA !!!!!
z obręczy to jak już mówili bierz double tracki i już mu nie proponujcie więcej
atomlab pimp są głównie do streetu, równie dobrze może kupić supre mt też jest mega mocna
konex
Szczególnie dobrze obrazuje drugie zdjęcie... Ciekawe, czy inne koło przetrwałoby najechanie przez samochód :)
A co do kół to może całe atomlaby trailpimp?? Kółka są mocne, a przynajmniej wyróżniałbyś się na tle milionów doubeltrackowców :p do których notabene sam należę ;)
1aatrapa nie wiem co ten koles zrobil z tym kolem ale to NIE JEST DEEMAX!!
w tym kole tylko obręcz pochodzi z DeeMaxa a reszta jest od "zwyklych" kól.
Gdyby to koło to był 100procentowy DeeMax to nie połamałby tego koła za cholere.
zobacz chocby na NWD4.
tam każdy jeździ na DeeMaxach.
Cedric w DH ma DeeMaxy/
John Cowan w dircie smiga na DeeMaxach
Robbie Bourdon w FR!! jeździ na DeeMaxach
Joe Shwartz tez jeździ w Fr i wali DUUUUZE Dropy i Gapy i ma DeeMaxy.
Wiec te koła są chyba dość solidne.
i nie wierze żeby przykladowy KOLBI skoczył tak duzego dropa bądź gapa żeby połamać tego DeeMaxa.
P.S. bez obrazy dla kolbiego!!.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
XXXgratuluje odswiezania tematu sprzed miesiaca!
jakbys czytal ze zrozumieniem to nie dosc ze sam bys sie zorientowal,to jeszcze wyczytalbys ze Kolbiemu po kole samochod przejechal...
Jak mowa o obręczach, to Wy tylko double track. BIG_boy pomyśl też nad takim zestawem: na tył coś megawytrzymałe i mówie ty o sunrims doublewide (tylko spawany), a na przód też wytrzymałe, ale lzejsze np. d321. Zestaw nie do zajechania!!
ej istnieje taka obrecz jak reborn black track ... jest to double track z inna (pomaranczowa) nalepka i tanszy o 50 zł ... mam takiego z tylu i nie lapie zadnego centra mimo ze jezdze w ropznych rzeczach ... a na piaste to na tyl polecam piaste Dartmoor Free Force ... a na przod Dartmoor Dee Force ... to tyle odemnie