pewny sposób na hajs na rowereq

Bikerek
Kontakt:

Hm....

Post autor: Bikerek »

Eeeee.. Lipa... :P

Pozdrówka wszytskim... :)
Bikerek...
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210
<Marcin>
Kontakt:

Post autor: <Marcin> »

Pożyjemy-zobaczymy
większy młotek nie zawsze bywa lepszy...

gg:1470386
<Marcin>
Kontakt:

GrindeR ale po kija werbować 11110 ludzi (niemożliwe dla normalnego człowieka?). Jak bys tyle ludu zwerbował to byś się zesrał z rozsyłaniem raportów
Wystarczy 2 czy max 5 w pierwszy poz. i mogą oni zwerbować aż 2 to i tak będzie na ramkę czy coś
2 * 20 =40
4 * 20 =80
8 * 20 =160
16* 20 = 320

czyli werbując 2 os i te 2 nich zwerbują 2 to i tak coś z tego bedzie czyli jakieś 520 zł odciagajac wkład własny (na ramkę nie starczy ale chociaż na jakieś rafki lepsze)

a jak 3 po 3

3* 20 =60
9 * 20 =180
27 * 20 =540
81 * 20 =1620
( i za 3 osoby mamy słabszą ramkę) 2300 zł przy 4 os jeszcze wiecej a werbujesz 340 os i masz ok 6,500 zł. przy 5 15,500 (czyli ma m swój rowereq i komplet protektorów)

Ludzie Ja przecież jestem człowiekiem i nie zwerbuję 10,000 tys ludzi!!! max. 1000. niech chociaż zwerbuje na wszystkich poziomach 30 i będzie git.

DZIKUS a po kija masz kleić znaczki???? Raporciki mailem dostajesz znaczki kleisz
jak zawmóienia składasz. ( a z kopert masz podpałkę do pieca za friko i można jeszcze znaczek oderwać ;P)

Jest to typowa piramida finansowa ale" takie akcje powoduja tylko rozsylanie gigantycznych ilosci spamu w sieci" nie każdy daje reklame przez spam. Ludzie walą na jakieś free strony z ogłoszeniami, dopisują się w wyszukiwarkach, itp.

RoBo - fajnie wiesz o co w tym chodziale po kija rąbać tony spamu a nie lepiej jakieś ogłoszenie w necie czy dopisanie w wyszkiwarce?

Pozdro

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie no spoko, proboj, moze ci sie uda czego ci zycze ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
<Marcin>
Kontakt:

Jak to było bez ironi todzięki Max (tak na uboczu to ty chyba w Carmageddona dużo graleś???)

Tribor
Kontakt:

Post autor: Tribor »

******** nie rozumiem nic z tego.....
bez......
allied

Post autor: allied »

"Jeśli jeszcze nie zrezygnowałeś(aś) z czytania, to jest to dobry znak. Jesteś osobą, która jest zdeterminowana i konkretna oraz wytrwała!!! Tak!!!."
Propaganda niezła, przyznam. ;]
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

zastanawiałem sie nad tym,widziałem to już przed wakacjami w siecie jest do **** ludzi którzy to sprzedają, i tak sobie mysle że skąd wy weźmiecie to 100000 adresów mailowych, załórzmy że każdy ma jakieś 50 znajomych to w jedną godzine i po mailach,a za rozszyłanie takiego czegoś w brew woli odbiorcy to grozi 5000zł grzywy albo więzienie jak dobrze pójdzie ,, o i tylev mozna sie dorobić.......
tomek1111
Kontakt:

Post autor: tomek1111 »

Marcin - twój tekst podany na stronie w h..uj długi i nie zytałem go od linijki do linijki , ale z tego co zrozumiałem to towarem są jakieś RAPORTY ( jakieś biedne txt ) i jeszcze trzeba na oślep szukać ludzi którzy go kupią ???

Piszesz że każdy na tym biznesie zarobi , mój kumpel jest AKWIZYTOREM i on zawze też tak mówi . Podajesz dużo danych a i tak nie wiem jak się do tego zabrać ??

Proszę odpisz metroshit1@wp.pl
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

<Marcin>'ku az sie w te bajki wiezyc nie chce :) moze jakies dowody przedstaw ludzia pierw a nie bajki im opowiadasz (skany czekow czy cos)
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

[quote="<Marcin(Na początek wystarczy tylko jeden, nr 1), ale wypełnić zamówienia najlepiej już dzisiaj, bo wysyłając tą informację następnym osobom już musisz dokonać w tym pliku zmian według instrukcji. Głównie chodzi o to, aby na wysyłanych przez Ciebie ofertach były już Twoje dane i to na prawidłowym miejscu gwarantującym Tobie największe zarobki
Lista RAPORTÓW do zamówienia:
RAPORT 1 - "Przewodnik darmowej reklamy w Internecie"
RAPORT 1 - od: Marcin Kowalczyk, 42-280 Częstochowa-Gnaszyn, Ul. Arrasowa 5 ( Na ten adres wysyłasz 20zł wraz z zamówieniem na raport nr 1, następnie ten adres wpisujesz przy raporcie nr 2 a tutaj go kasujesz i podajesz swój adres)

RAPORT 2 - "Tajniki zarządzania pokaźną ilością poczty elektronicznej w Internecie"
RAPORT 2 - od: Krzysztof Dibowski, 84-239 Bolszewo, Ul. Broniewskiego 57 ( Na ten adres wysyłasz 20zł wraz z zamówieniem na raport nr 2, następnie ten adres wpisujesz przy raporcie nr 3 a tutaj go kasujesz i wpisujesz aktualny adres z raportu nr1)

RAPORT 3 - "Sekrety Multilevel Marketing'u w Internecie"
RAPORT 3 - od: Andrzej Martyniuk , 17-300 Siemiatycze, Ul. Wysoka 66c/11 (na ten adres wysyłasz(nie musisz od razu) 20zł wraz z zamówieniem na raport nr 3, ale już dzisiaj przygotowując ten plik do wysłania ten adres wpisujesz przy raporcie nr 4 a tutaj go kasujesz i wpisujesz aktualny adres z raportu nr 2)

RAPORT 4 - - "Jak zostać milionerem wykorzystując siłę Multilevel Marketing'u i Internetu"
RAPORT 4 - od: Łukasz Bochinski , 87-100 Toruń, Ul. Konstytucji 3 Maja 25/21 (na ten adres wysyłasz (nie musisz od razu) czwarte - OSTATNIE - 20zł wraz z zamówieniem na raport nr 4, ale już dzisiaj przygotowując ten plik do wysłania ten adres wpisujesz przy raporcie nr 4 a tutaj go kasujesz i wpisujesz aktualny adres z raportu nr 3)Osoba, która tutaj była zarobiła już wystarczającą ilość pieniędzy na wszystkich poziomach i po zrealizowaniu Twojego zamówienia wychodzi z struktur MLM. )

Instrukcja
Tak jak w każdym multi-level handlu budujemy swój handel w ten sposób, że uzyskujemy nowych partnerów i sprzedajemy swoje towary. Zamówienia chodzą przez pocztę a towar, czyli produkty (raporty) są wysyłane przez e-mail, więc nie dochodzi do osobistego kontaktu. Biznes jest jak najbardziej legalny, ponieważ każda osoba przysyłając do Ciebie pieniądze przysyła również zamówienie na konkretny RAPORT i TY jesteś zobowiązany jej go wysłać. Pracujesz w domu, w biurze lub szkole itp. To jest największa multi-level okazja na świecie. I TY TO MUSISZ ZROBIĆ!!!
Zamów sobie wszystkie cztery RAPORTY (rady i instrukcje) z powyższej listy (przecież nie możesz ich sprzedawać dopóty, dopóki ich nie posiadasz, bo co wyślesz osobie, która przyśle pieniądze z zamówieniem na jakikolwiek raport, ona zna Twój adres będzie się domagała zrealizowania zamówienia). Za każdy RAPORT wyślij 20 złotych w gotówce najlepiej w liście, (po co przepłacać za przekaz). Napisz numer i nazwę RAPORT’U, Twój adres domowy oraz Twój adres e-mail i wyślij osobie, której nazwisko jest aktualnie napisane na liście załączonej z RAPORTEM. (Wzory zamówień znajdziesz na końcu). TY nie masz wyboru musisz kupić raporty od osób, których adresy aktualnie znajdują się na liście z raportami one na pewno je posiadają.
Sprawdź, czy na kopercie napisałeś swój adres na wypadek problemów z Twoim e-mailem.
Radzę odesłać listy jako POLECONE (w przeciwnym wypadku może stać się to, że Twoje zarobione pieniądze będziesz dzielił bez Twojej wiedzy z nieuczciwym pracownikiem poczty) lub POCZTĄ LOTNICZĄ (w wypadku, gdy chodzi o zagranicznego adresata - przesyłka zwyczajna mogłaby wędrować na przykład i 2 miesiące).
Kiedy przesyłasz swoje zamówienie sprawdź, czy zamawiasz wszystkie RAPORT’Y, będziesz je potrzebował, abyś mógł je zapisać w swoim komputerze albo lepiej na dyskietce i potem sprzedawać ich kopie. Naprawdę potrzebujesz tych RAPORT’ów, w przeciwnym wypadku ludzie nie będą od Ciebie mieli, co zamówić i co więcej, te RAPORT’y zawierają podstawowe informacje o tym, jak możesz osiągnąć największy sukces!!!
Za kilka dni dostaniesz RAPORTY drogą e-mail'ową (4 sztuki, jeżeli je zamówisz), każdy z innego e-maila. Zapisz je sobie w swoim komputerze, abyś je miał(a) przygotowane do odesłania dla TYSIĘCY LUDZI, którzy u Ciebie będą dokonywać zamówienia.
BARDZO WAŻNE - w żadnym wypadku, ani w żaden sposób, nie zamieniaj nazwisk ludzi, którzy są na liście załączonej z RAPORTEM (chyba, że osoba zamieściła notę o ewentualnej zmianie adresu i odniesieniu do strony internetowej z aktualnym adresem. Wtedy musisz zmienić dane na takie, jakie widnieją na jego/jej stronie WWW.), Postępuj zgodnie ze wskazówkami i systemem, ponieważ inaczej stracisz większość swoich zarobków. Kiedy zrozumiesz, jak to działa, będziesz wiedział, dlaczego to nie działa w wypadku, kiedy dokona się zamiany? Metoda była wypróbowana, o ile nie dotrzymasz postępowania, nie będzie nigdy funkcjonować!!! Tak dla Ciebie jak i dla innych
Nie działa to, jeśli coś zmienisz, ponieważ nie tworzysz sobie łańcucha referentów. Zdołasz zarobić tylko tyle ile ludzi zechce zamówić od Ciebie Twój RAPORT, ale to tylko ludzie znajdujący się na liście budują jeszcze większą potęgę tego sytemu również dla Ciebie. Inaczej nie będziesz zadowolony z wyników!
Popatrz na listę dostępnych RAPORTÓW (powyżej <http://www.zlotemysli.pl/?id_c=1008>).
POWTARZAM
Kiedy zamówisz już sobie RAPORTY, weź kopię tego dokumentu i skasuj nazwisko i adres z RAPORTU nr 4. Ten człowiek ukończył cykl i z pewnością już uzyskał swoje być może nawet?50.000 złotych.

Przesuń nazwisko i adres z RAPORTU nr 3 na pozycję w RAPORCIE nr 4.
Przesuń nazwisko i adres z RAPORTU nr 2 na pozycję w RAPORCIE nr 3.
Przesuń nazwisko i adres z RAPORTU nr 1 na pozycję w RAPORCIE nr 2.
Wpisz swoje nazwisko i swój adres na pozycję w RAPORCIE nr 1.

Proszę o skontrolowanie, z oryginałem czy wszystkie nazwiska i adresy są dobrze wpisane!!!
Weź sobie kopię całego dokumentu ze zmienioną listą nazwisk i wprowadź do swojego komputera. Ten tak zmieniony dokument będziesz wysyłał odpowiadającym na Twoje ogłoszenia lub do znajomych. Nie rób żadnych innych zmian w części INSTRUKCJA!!! Twój finansowy udział w tym handlu jest praktycznie minimalny (z pewnością możesz sobie pozwolić włożyć 80 złotych (w czterech ratach po 20zł
4 RAPORTY, które sobie zamówisz udostępnią Tobie bardzo cenne informacje o tym, jak na przykład przesyłać gromadne e-mail'e, gdzie znaleźć tysiące informacji o tym, gdzie można umieszczać ogłoszenia za darmo itp. Dostaniesz także informacje o INTERNETOWYCH MARKETINGOWYCH KLUBACH takich, jak jeden z największych: INTERNET MARKETING RESOURCES (IMR).
Tutaj znajdziesz miejsce, gdzie internetowi handlowcy z całego świata nawzajem wymieniają sobie informacje o tajemnicach swoich sukcesów. Klub również udziela za darmo internetowe instrumenty, usługi na wytworzenie WŁASNEGO INTERNETOWEGO HANDLOWANIA. Za darmo przesyła software na przesyłanie gromadnych e-mail'i i co tydzień aż 1.000 000 nowych e-mailowych adresów. Również poradzi Tobie, gdzie uzyskać za darmo WEB strony, jak uzyskać TOP oceny w wyszukiwarkach dla Twojej strony, jak możesz sprzedawać swój towar za pomocą ogłoszeń, posyłać biuletyny i udziela mnóstwo dalszych konkretnych rad.
BARDZO WAŻNE - POZA ZALECENIAMI INSTRUKCJI NIE ZMIENIAJ ANI NIE USUWAJ ADRESÓW, KTÓRE ·SĄ PODANE PRZY KAŻDYM RAPORCIE !!!
Zmiana czegokolwiek zniszczy Twoją opłacalność, gdyż przerwiesz tym sposobem ciągłość systemu. Zastosuj się do podanych instrukcji w punktach a nie stracisz na tym ani grosika!!! Pamiętaj, że to przetestowany system i zmieniając cokolwiek skrzywdzisz nie tylko siebie, ale i innych, którzy Ci zaufali!!!
Dwie metody zarabiania
METODA nr 1 - PRZESYŁANIE GROMADNYCH E-MAIL'I
Powiedzmy, że chcesz rozpocząć w niepełnym wymiarze (tak jak ja), tylko abyś wiedział, jak to działa. Załóżmy, że Ty i wszyscy Twoi zainteresowani roześlecie tylko po 2000 e-mail'i (każdy z Was). Wierz mi, że nie jest to dużo. Sam zresztą się o tym niedługo przekonasz.
Również załóżmy, że będziesz miał tylko 0,5% odpowiedzi, (czyli niewiele). O ile będziesz używał dobrą listę, to nawet i 1%. Również wielu ludzi wyśle zamiast 2.000, więcej jak dziesięć tysięcy tych programów. Ale mówmy o tym przykładzie, posłałeś 2.000 programów. Z 0,5% odpowiedzi jest tylko 10 zamówień na RAPORT nr 1. Tych dziesięcioro ludzi przesłało 20.000 programów (2.000 x 10), co oznacza przy 0,5% 100 zamówień na RAPORT nr 2. Tych 100 odeśle po 2.000 programów a Ty otrzymasz 1.000 zamówień na RAPORT nr 3, a o ile ten 1.000 odeśle po 2.000 swoich programów, to znaczy, że przy 0,5% uzyskasz 10.000 zamówień na RAPORT nr 4. To oznacza 11.110 20-sto złotowych banknotów w gotówce!!! Co ty na to?
Twój całkowity zarobek w tym wypadku czyni:
200 + 2.000 + 20.000 + 200.000 = 222.220 złotych!!!
Ci, którzy nie będą chcieli uczestniczyć, po prostu ten dokument skasują i nic na tym nie zarobią. Spróbuj o tym chwilę podumać!!! Co by było, gdyby każdy posłał zamiast 2.000, 10.000 programów ?! Wierz mi, że ludzie to zrobią, możliwe, że i więcej. I mówiąc na marginesie: Twój wkład jest minimalny... Już masz internetowe połączenie i bezpłatny e-mail. RAPORT nr 2 Tobie pokaże najlepsze metody gromadnego przesyłania e-mail'i i gdzie da się uzyskać listę adresów.
METODA nr 2 - BEZPŁATNE OGŁASZANIE W INTERNECIE.
Ogłaszanie w Internecie jest łatwe i istnieją tysiące BEZPŁATNYCH miejsc na ogłoszenia. Możesz mi zaufać, gdyż ja wybrałem właśnie tę metodę i jak widzisz się sprawdza. 1/4 na nowe mieszkanko już mam.
Powiedzmy, że zaczniesz skromnie, tak tylko, abyś poznał,
czy to działa. Twoim celem jest uzyskać tylko 10 ludzi do pierwszego poziomu. (Umieszczenie bezpłatnych ogłoszeń w Internecie lekko uzyska większy rozgłos i odezwę). Dalej powiedzmy, że każdy z Twojej organizacji uzyska tylko 10 ludzi. Śledźmy ten przykład i zobaczymy, co się stanie:
1 poziom - Twoich 10 członków z 20 zł ... 200 zł
2 poziom - 10 członków od tych 10-ciu (20 zł x 100) ... 2.000 zł
3 poziom - to już jest 1.000 członków (20 zł x 1.000) ... 20.000 zł
4 poziom - 10.000 członków (20 zł x 10.000) … 200.000 zł.
Razem 222.200 polskich złotych. Pamiętaj, że to jest przykład dla 10 członków. Wielu ludzi uzyska nawet kilkuset członków!!! POMYŚL O TYM!!!
Wszystko, co musisz zrobić za każdych 20 złotych, które otrzymasz, to wysłać im Twój e-mail z zamówionym RAPROT'em. TO JEST WSZYSTKO!!! ZAWSZE ZAŁATWIAJ ZAMÓWIENIA W TYM SAMYM DNIU, KIEDY JE OTRZYMASZ!!!! To Ci zagwarantuje, że e-mail'e, które będą rozsyłane z Twoim nazwiskiem, będą miały pierwszeństwo, ponieważ oni nie mogą umieszczać ogłoszeń, dokąd nie będą mieli Twojego RAPORTU!!!
Zamów sobie każdy z nich według numeru i nazwiska (a jeśli boisz się zaryzykować, zamów na początek pierwszy z nich - na próbę).
Pamiętaj, że nie opłaca się w tym biznesie "kręcić", ponieważ zarobisz tylko raz. Sprzedaż kilka, może kilkanaście, w najlepszym razie kilkadziesiąt RAPORTÓW i to koniec. Nikt Ci później nie zaufa. Tu musisz byś fair. Wtedy zarobisz o wiele więcej. Zresztą skoro przeczytałeś(aś) już tyle i poświęciłeś(aś) mi tyle czasu, to z pewnością już rozumiesz sens tego znakomitego interesu.
Uwaga: ZA KAŻDY RAPORT MUSISZ WYSŁAĆ 20 ZŁOTYCH W GOTÓWCE. CZEKI NIE SĄ AKCEPTOWANE!!!
Sprawdź, czy zapłaciłeś prawidłowo, przede wszystkim, kiedy osoba, u której RAPORT zamawiasz, żyje za granicą. To jest bardzo ważne, ponieważ o ile nie zapłacisz prawidłowo, poczta nie dojdzie i Ty nie otrzymasz swojego RAPORT’u. Daj sobie dostatecznie dużo czasu, abyś wszystko zrobił prawidłowo, ponieważ to jest podstawą Twojego biznesu. O ile nie masz pewności, ile masz zapłacić za znaczki, lepiej zapytaj na poczcie i oni już załatwią to za Ciebie, aby list doszedł i wszystko było w porządku. Zapakuj gotówkę, chociaż w dwa papiery, żeby nie było widać pieniędzy, bo czasami mogą zginąć gdzieś po drodze, (kiedy nie mieszkasz w Polsce, trzeba najpierw kupić cztery 20-sto złotowe banknoty lub wysłać ich równoważność).
Dołącz zamówienie i na każdym z nich napisz KONIECZNIE:
Numer i tytuł RAPORTU, który zamawiasz, Twój adres e-mailowy, Twoje nazwisko i adres domowy, (kraj - jeśli mieszkasz poza Polską, lub wysyłasz poza Polskę).
Na końcu znajdują się wzory zamówień <http://www.zlotemysli.pl/?id_c=1008>, których nie musisz już poprawiać. zrobiłem to za Ciebie. Jednak jak przystąpisz do Naszego grona szczęśliwców, będziesz musiał(a) pamiętać, aby samemu zmienić podane tam dane, uzupełniając je o swoje personalia. Dokładnie tak samo, jak w przypadku RAPORT'ów.
Około 50.000 nowych ludzi podłącza się do Internetu każdego miesiąca. Wykorzystaj to!
Jeśli zakupisz ten system (4 RAPORTY) to masz prawo na umieszczenie swoich danych tylko przy RAPORCIE 1 według wcześniej podanych zasad!!! W miarę rozwoju sytemu inni przesuną Cię dalej w kolejności. Spokojnie, będziesz na każdej pozycji.
Rady gwarantujące sukces
MIEJ TO ZA SWÓJ INTERES. Postępuj szybko, zawodowo i kieruj się instrukcjami. Zamów cztery RAPORTY NATYCHMIAST, abyś je miał(a), kiedy do Ciebie będą nadchodzić zamówienia, ponieważ kiedy otrzymasz 20 złotych, MUSISZ natychmiast przesłać żądany RAPORT na adres internetowy zamawiającego!!! Musisz o tym pamiętać. W przeciwnym wypadku będziesz stopniowo tracić do siebie zaufanie innych. Fama się rozejdzie i Twój system nie przyniesie Tobie pieniędzy. No i również nie przyniesie ich innym. Więc jeśli jesteś niesumienną osobą, to od razu zrezygnuj z tego bardzo dochodowego systemu zarobkowania. Jednak, gdy zdecydowałeś(aś) się zostać z Nami, to pamiętaj, że nie będziesz musiał(a) dużo pracować (jak już pisałem - pracuję 20 - 30 min. dziennie 7 dni w tygodniu), ale sumienność i uczciwość musi być Twoim drugim imieniem.

RZEBA PRZESYŁAĆ ZAMÓWIENIA TEGO SAMEGO DNIA, KIEDY NADEJDĄ!!!
Trzeba być cierpliwym i nie poddawać się. Jeżeli będziesz trzymać się wskazówek, wtedy dojdziesz do sukcesu!!!

TO JEST WAŻNE DO ZAPAMIĘTANIA:: Kiedy już Twoje nazwisko posuwa się na liście w dół, dostaniesz się do drugiego RAPORTU, więc możesz obserwować swój postęp i to, który RAPORT u Ciebie ludzie zamawiają.
Kiedy chcesz powiększyć swoje zarobki, wystarczy po prostu wysłać nową porcję e-mail'i, i tak cała sprawa rozpocznie się na nowo.[/quote]

tak to powinno wyglądać

reszta to pierdolenie typu "musisz tylko uwieżyć w siebie..." albo "masz nieograniczone możliwości"
w takim gąszczu powtarzającego się pierdolenia giną wszystkie szczeguły i pewnie o to chodzi żeby nie wyłapać tego co jest najważniejsze.
według mnie ktoś tu chce kogoś wychujać...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

spamerstwo cholerne
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

podejrzewam że można to jeszcze skrócić jeszcze ponad połowę...

poza tym marcin z tym "w żadnym wypadku nie zmieniaj kolejności..." to ty wymyśliłeś i dałeś swojego maila na początek.

poza tym skoro pózniej mogę zacząć od nowa z dowolnie wybranymi osobami to czemu nie mogę zrobić tego od początku?
dlaczego akurat tobie mam wysyłać te 20zł???
z całym szacunkiem ale wal się...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

dostałem to na maila i jak tylko przeczytałem że coś trzeba kupować to podziękowałem , a nie możecie mi tych 20 zł odliczyć od tych wieeeeeeelkich zarobków z 4000zł te 20 zł nie możnaby odliczyć :D:D:D?
kurde nic nie robić i 4000zł zarabiać , wyjebiście nie :D:D
Zks !!!
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

<Marcin> rozpisalem teoretycznie wg tego planu
ty bezposrednio nie werbujesz 11110, te 11110 to sa ludzie ktorzy zasila twoje konto
Nie czytales tego czy co?
10 - 100 - 1k - 10k

A jezeli co piata osoba wysle 10k maili zamiast 2k (w opisie jest napisane, ze to bardzo proste)
to liczba potencjalnych ''dawcow" rosnie dwokrotnie do 4.444.000
jezeli co druga osoba trafi na dobra grupe (1%) to liczba ta rosnie o 50%
do 6.666.000 - prawie 20% spolecznosci
a trzeba jeszcze wiedziec, ze nie wszyscy internauci maja maila

To sa obliczenia do zalozen przedstawionych w opisie, czyli do zarobienia cudownych setek tysiecy! ba! nawet milionow!
szkoda ludzi w naszym kraju mamy tylko niespelna 40mln...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

a nawet jakby cos w tym nieznacznie ruszylo, to mozna sobie danymi osobowymi pochandlowac ;-)
ale proboj, w naszym kraju jest masa naiwnych ludzi, szkoda tylko ze emeryci nie maja kompow i internetu...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
<Marcin>
Kontakt:

Z wiloma rzeczmi z ogłoszenia się nie zgadzam ale nie ja je redagowałem ;P Propaganda jest jak to w ogłoszeniach .

forest guma a czytałes opis???
jest na początku w tym poście.
najpierw czytasz i oceniasz a później zamawiasz

Chcesz to napisz na kasadhzone@interia.pl to dostaniesz za free opis

forest guma zrób se 3xPe czyli przeczytaj, prześpij się, przemyśl.

KPF czeków nie ma tylko dostajesz kasę w kopercie z zamówieniem na którys raport

tomek chyba Ci odpisałem na maila jak nie to wal na gg:1470386

adi wystarczy Ci 3 loli z pierwszego poziomu nie musisz całej polski werbować. Chcesz to mailuj na powyższy mail to dostamniesz opis , albo readnij, se na początku tego topicu (propaganda ale tego nie redagowałem tu chodzi o system nie propagandę)

Tribor zrób 3xPe przeczytaj, prześpij się , przemyśl,...... reperat

<Marcin>
Kontakt:

GrindeR czyta.łem ale nie ja to redegowałem ( to jest ogłoszenie takie jak na początku systemu ) jak bym to redagowł to by było z 5 razy mniejsze. A co do planu to tylko przykład możesz mieć
3-9-27-81
2-4-8-16

5-9-25-3

zależy ile osób złoży zamówienie

<Marcin>
Kontakt:

Dopisałem się na początku ponieważ an tym to polega że jak dostajesz raport 1 to się dopisujesz i ty go rozprowadzasz a nie ktoś inny. Jak nie rozumiesz to przeczytaj opis na początku topicu jeszcze raz !!!

ODPOWIEDZ