602900000 co to za nr ;/
602900000 co to za nr ;/
witam
ten nr dzwonił dzis do mnie i nie wiem co to mam stracha ze to nr policji.
moze ktos mnie oswieci kogo to nr ;/
ten nr dzwonił dzis do mnie i nie wiem co to mam stracha ze to nr policji.
moze ktos mnie oswieci kogo to nr ;/
z ery dzwonia odbierz to sie dowiesz co chca
a pozatym czemu boisz sie policji? :p
wpisal bys na googlach ten numer i bys znalaz a nie
tak pisze na stronie ery:
W przypadku kradzieży telefonu z kartą SIM fakt ten należy zgłosić natychmiast po stwierdzeniu utraty lub kradzieży. Zgłoszenie można przekazać telefonicznie pod numerem 602900000 lub z telefonu stacjonarnego: (0- 22) 413 6996. W oparciu o telefoniczne zgłoszenie karta SIM zostanie zawieszona w sieci Era, co uniemożliwi wykonywanie
z niej jakichkolwiek połączeń.
Uwaga!
Konsultant Biura Obsługi Abonenta zawiesi kartę SIM tylko po pozytywnej weryfikacji osoby dzwoniącej. Oznacza to, że podczas telefonicznego zgłoszenia kradzieży konieczne jest podanie danych właściciela telefonu i jego hasła abonenckiego lub Erakodu.
Abonent jest zobowiązany do pisemnego potwierdzenia kradzieży karty w terminie 3 dni od jej telefonicznego zgłoszenia. Potwierdzenie z odręcznym podpisem można wysłać faksem na
nr (0-22) 413 6914.
Jeżeli Twoja umowa jest terminowa jesteś zobowiązany odebrać duplikat karty SIM i wznowić usługi w terminie 7 dni od daty telefonicznego zgłoszenia kradzieży.
Uwaga !
Wymiana karty SIM jest możliwa tylko w przypadku braku zaległości na koncie.
:p
a pozatym czemu boisz sie policji? :p
wpisal bys na googlach ten numer i bys znalaz a nie
tak pisze na stronie ery:
W przypadku kradzieży telefonu z kartą SIM fakt ten należy zgłosić natychmiast po stwierdzeniu utraty lub kradzieży. Zgłoszenie można przekazać telefonicznie pod numerem 602900000 lub z telefonu stacjonarnego: (0- 22) 413 6996. W oparciu o telefoniczne zgłoszenie karta SIM zostanie zawieszona w sieci Era, co uniemożliwi wykonywanie
z niej jakichkolwiek połączeń.
Uwaga!
Konsultant Biura Obsługi Abonenta zawiesi kartę SIM tylko po pozytywnej weryfikacji osoby dzwoniącej. Oznacza to, że podczas telefonicznego zgłoszenia kradzieży konieczne jest podanie danych właściciela telefonu i jego hasła abonenckiego lub Erakodu.
Abonent jest zobowiązany do pisemnego potwierdzenia kradzieży karty w terminie 3 dni od jej telefonicznego zgłoszenia. Potwierdzenie z odręcznym podpisem można wysłać faksem na
nr (0-22) 413 6914.
Jeżeli Twoja umowa jest terminowa jesteś zobowiązany odebrać duplikat karty SIM i wznowić usługi w terminie 7 dni od daty telefonicznego zgłoszenia kradzieży.
Uwaga !
Wymiana karty SIM jest możliwa tylko w przypadku braku zaległości na koncie.
:p
-
- moderator
- Kontakt:
SPEED Mafia do ciebie dzwoni, lepiej z domu nie wychodz
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Skoro się wyjaśniło to podepne się po temat :] otóż któregoś dnia siedze sobie w szkole i jeden numer cały czas do mnie wydzwaniał. odebrałem wkońcu i okazało się że to policja gdzieśtam :O . No i wtedy się rozłączyłem :( cholera nie iwem co robic gdy będą dalej dzwonić ;/ oto ten numer: 427124453
POradźcie coś :D
POradźcie coś :D
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !