Witam
Ostatnio wpadłem na pomysł żeby wrzucić do neta mapkę z trasą w Piszu (miasto w którym mieszkam ;p) po to żeby ktoś kto przyjechał tu na wakacje mógł se pośmigać po naszej "trasie";p jeśli ma ktoś jakąś trasę u siebie niech wrzuci mapkę i zaznaczy trasę. Poniżej link:
heh, swego czasu myslalem zeby zrobic w ramach "treningu" serwisik z miejscowkami, fotkami, jakimis namiarami na miejscowych... i po chwili myslenia wpadlo mi do glowy ze jakies nadlesnictwo to dorwie i sprzatna wszystko w cholere
bocian212 ja chętnie wpadnę do was na miejscówkę, co roku jestem na Mazurach, a dokładniej to mam działkę w Pilchach. Właśnie planowałem założyć na forum temat czy ktoś jeździ w Piszu i czy są jakieś miejscówki FR, albo jakieś trasy podchodzące pod DH. Jeżdze do was przez chyba 9lat ale nigdy nie widziałem tam żadnego biker'a, a dziś patrze a tu taki temat. Z nieba mi spadłeś człowieku :P Daj mi numer gg jak możesz to sie zgadamy bo ja będę jechał gdzieś po połowie lipca do Was.
Pozdro!
możemy zrobić tak ze...:
kto chętny poda tel/e-mail/gg jakiś kontakt:p
i zapoda mapkę. Jak będę miał czas.. a mam bo są wakacje :D zrobię większa mapkę z miejscówkami które podaliści i oczywiście jakiś kontakt gdyby nie wiadomo było gdzie co dokładnie jest ;)
No i zachęcam jeszcze raz :D
a wracajac do tematu, zamiast wrzucac zdiecia i lokalizacje, mozna by kruciutki opis co jest (bez info. gdzie) i do tego pare GG (ICQ czy czego tam uzywacie) osob mieszkajacych w poblizu - zawsze wtedy mozna sie skontaktowac i umowic na szybko.
Jak by sie komus chcialo zrobic jakis pozadny mini-serwis z tym, to chetnie posluze hostingiem.