DANCEFLOOR
-
- Kontakt:
DANCEFLOOR
No i udało się! Powstał nowy, tym razem bardziej lajtowy film - Dancefloor! Najlepiej ogląda się go z dobrym nagłośnieniem :)
Tomasz "Tixe" Mytko, Wojciech "Wojtus" Gola
Length: 07:26 min
File size: 120 MB
Źródło: www.pjfr.pl
Zapraszam! Naprawdę warto :)
Tomasz "Tixe" Mytko, Wojciech "Wojtus" Gola
Length: 07:26 min
File size: 120 MB
Źródło: www.pjfr.pl
Zapraszam! Naprawdę warto :)
||9195242||
www.ploki.pl
www.ploki.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zgadzam sie w calosciMichal_KRK pisze:A mi sie średnio podobał... Montarz dobry, ale połowa filmu to nie jazda tylko jakieś wygłupy, rozumiem że niektóre sa śmieszne ale to ma być film o rowerach ;] Cd. "muzyki" to ta ostatnia piosenka żałosna.... Wszystkie wcześniejsze filmy z Wojtkiem były fajne a ten, troche niewypał jak dla mnie.
polowa tych nie-rowerowych akcji jest smieszna, ale czesc jest z dupy
i styl tych akcji zalatywal takim glam techno... kurwa, gdzie sie podzial dope? nie no, rozumiem ze nie na powaznie, ale np koncowka gdyby byla zrobiona bez ciaglego smiania bylaby moze nawet smieszna, tak jest naprawde z dupy i nie do ogladania
ale film jeszcze nie raz obejrze, bo masa w nim fajnych trikow ktorych sie warto nauczyc :) szkoda tylko ze trzeba bedzie przecierpiec te przerywniki :S
http://bodzio.pinkbike.com/
nareszcie jakas nowinka muzyczna, a nie non stop ten metalowy chłam, który zagłusza i przysłania radość jazdy na rowerze.LinksFR pisze: i styl tych akcji zalatywal takim glam techno... *****, gdzie sie podzial dope?
FILM ŚWIETNY, polecam
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt:
Dla mnie super. Mam pytanie do Punkbustera, Jakbyś mógł to wyślij mi piosenkę z filmu Drowning Pool - The Game z filmu Unconventional bo ta co tam jest to co innego niż ta Drowning Pool - The Game (Triple H Theme) i nigdzie nie mogę znaleźć wersji z filmu :/
Spoko już znalazłem. Błąd jest w filmie bo to na pewno Motorheads...
Spoko już znalazłem. Błąd jest w filmie bo to na pewno Motorheads...