mam pytanie czy jest jakis amor wytrzymalszy od pike 409 w tym przedziale cenowym juz nawet nei chodzi o prace ale o WYTRZYMAŁOSC!bo wole zeby gorzej chopdził i wiecej wytrzymał bo nie mam ochoty i hajsu zeby kupywac amorka co jakies poł roku
aleś mu pomógł krom ;] a rozje.bałes pika ze tak mówisz? moze by Ci sie udało jakiegoś shermana wyrwać np jumpera ale to troche więcej kasy. zalezy ile mozesz przeznaczyć i czy "w tym dziale cenowym" chodzi Ci o to ok800zł za używke pika czy 1100 za nówke?
ale ztego co słyswzałem to pękaja korony nei rozjebałem pike ale po postu boje sie bo poprzedneigo amora rozjebałem i nei mam tyle kasy zeby co chwile wymieniac z reszta dj 3 to chyab 80?a mi amor potzrebny do dirtu i dh wiec 80 odpada.tak do 1000zł
a drop off 3 ?
ja jezdziłem na 4 i prace ma fajna nawet. i wytrzymałosc tez nie mała.
Kolega miał 4 około roku i trzaskał takie niedoloty na chopie ze masakra. zwalal sie na płaskie itd i przezył to:) Własnie nie wiem czemu tak mało sie muwi o drop offach. co w nich jest nie tak?:) http://allegro.pl/item212738369_drop_of ... _2009.html
pozdrawiam
ale to jest 150 wiec do dirtui nei bardzo Pikugadałem z kolesiem z czestochowy groov czy cos takweigo mowił z emacie dirty i zebys,my wpadli al ejak chciałem kontakt do neigo to nei odpisał znasz jakies miejscowki w czestochowie dirtowe?
jame$Ty chciałeś kontakt do mnie? Pierwsze słyszę. Korony w DJ'ach od roku 06 są mocniejsze. Jeżeli nie masz na Shermana jumpera to bierz DJ'a. W Pike'u 409 jak nie sterówka, to booster itp. Piku a nie widziałeś jak Suk załatwił Drop Offa 3? Sterówka wygięta i booster w 2 miejscach urwało. Z resztą w swoim Pike'u 409 też rozwalił sterówkę
no chiałem w moim temacie plany dirt parku odp zebysmy do was do czestochowy porzyjechali to ci napisałem zebys kontakt jakis podał i sie ustawimy i przyjedziemy do was ale nei odp juz.kurde to ja jzu ni wiem co mam robicbo kazdy co innego mi doradza:(