a ja mam 130 mm juniora w rowerku destroyerku i jest jak dla mnie super-to o co mi chodzilo...ciezko sie na tym uczyc czegokolwiek szczegolnie jak sie nie chce:P...ale do city fr/down town/urban czy jak to tam nazywacie jest czad:D:D:D:D:D:Dpzdr
no i walsnie niewiem rastabandita napisalem ci wiadomosc i nic mi nie odpisales jaka ty masz tam paiste w nim kurde czy piasta dm bedzie pasowac srednica do tego juniora ?
wiec juz mam amora od paru dni i mam pytanie do tych co maja cos takiego jaki tam wlewac olej bo mam jeszcze motorexa czy on sie nadaje do marcokow nie rozwali uszczelek ? a i jeszcze jedno olej ma tylko 2,5 w to chyba bedzie za malo juniorek chyba bedzie nurkowac bo z tego co wiem tam sie wlewa 7 w
wow jaka zajebista rama :D jak 24
slider spoko ale tyle skoku do tej ramy chcesz dac ? ja tez moglem wziosc juniora 2002 z 160 skoku ale bez przesady zreszta za rok praca praca sobie sloze cos na monsterku :)
tak do tej ramy chce dać manitou Shrman slider 152 mm
ta puszka podobno ma usztywniać i żeczywiście rama jest zajebiście sztywna
Klamki są ustawione dobrze jak dla mnie
wiem że mam fajne gustavy
Mam pointa + junior t '02 170mm skoku.Jezdzi sie spoko , polecam cos takiego dla ludzi ktorzy wiecej w lesie niz na miescie.... w poniedzialek zrobie foty i zamieszcze na pinka
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...