odnosnie lansu slow kilka
-
- Kontakt:
Nie jestem z KRK ale często bywam. Szczerze to żałosna jest cała ta rozmowa. Co Wy k***a z PiS'u jesteście, że się pierdołami zajmujecie?
Jak ktoś ma mózg w czubku h**a to niech naraża innych (czyt. przechodniów) i może jak go w sądzie przejadą albo chłopak/kolega potrąconej/potrąconego mu wpierdoli to się zacznie zastanawiać czy warto było.
Streetowcy niech sobie jeżdżą po mieście - bo niby gdzie mają jeździć? Zawsze się znajdą tay co się będą na rynku chcieli pochwalić.
Może poprosicie radę miasta żeby zakazała jazdy na rowerach po ścisłym centrum HAHA
A jak ktoś jeździ w uzbrojeniu w upale po rynku to jego pieprzona sprawa - co to Wam przeszkadza? Może szuka miejsca żeby się piwa napić.
Swoją drogą u siebie na miejscówki też dojeżdżam w pełnym uzbrojeniu i niech się ludzie gapią (miasto mam mniejsze więc patrzą się odpowiednio dziwniej). Mam w dupie czy ktoś się spojrzy i pomyśli, że jestem nienormalny. Może ktoś inny pomyśli - fajnie, że chłopak potrafi zadbać o bezpieczeństwo. Zresztą nie raz zdarzyło mi się przejechać prosto z miejscówki do pracy w uzbrojeniu i co? Mam się tego wstydzić, że mnie stać na zakup bo mam pracę i chcę czuć się bezpiecznie a brak czasu nie pozwalał mi nieraz zajrzeć do domu bo nie po drodze?
Szkoda Waszych rzucanych tu słów. Lepiej energię wpakowalibyście w rozbudowę miejscówek a nie plucie na siebie.
ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ!!!
Jak ktoś ma mózg w czubku h**a to niech naraża innych (czyt. przechodniów) i może jak go w sądzie przejadą albo chłopak/kolega potrąconej/potrąconego mu wpierdoli to się zacznie zastanawiać czy warto było.
Streetowcy niech sobie jeżdżą po mieście - bo niby gdzie mają jeździć? Zawsze się znajdą tay co się będą na rynku chcieli pochwalić.
Może poprosicie radę miasta żeby zakazała jazdy na rowerach po ścisłym centrum HAHA
A jak ktoś jeździ w uzbrojeniu w upale po rynku to jego pieprzona sprawa - co to Wam przeszkadza? Może szuka miejsca żeby się piwa napić.
Swoją drogą u siebie na miejscówki też dojeżdżam w pełnym uzbrojeniu i niech się ludzie gapią (miasto mam mniejsze więc patrzą się odpowiednio dziwniej). Mam w dupie czy ktoś się spojrzy i pomyśli, że jestem nienormalny. Może ktoś inny pomyśli - fajnie, że chłopak potrafi zadbać o bezpieczeństwo. Zresztą nie raz zdarzyło mi się przejechać prosto z miejscówki do pracy w uzbrojeniu i co? Mam się tego wstydzić, że mnie stać na zakup bo mam pracę i chcę czuć się bezpiecznie a brak czasu nie pozwalał mi nieraz zajrzeć do domu bo nie po drodze?
Szkoda Waszych rzucanych tu słów. Lepiej energię wpakowalibyście w rozbudowę miejscówek a nie plucie na siebie.
ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ!!!
* w końcu musi powstać
-
- Kontakt:
hahahahah takie http://www.shoeimages.com/images/kicks/430959771r.jpg hahahahahhahahahaha
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest dopiero prawdziwy lanssssssssssssshahahahah takie http://www.shoeimages.com/images/kicks/430959771r.jpg hahahahahhahahahaha
moszna krócej: źąMadCow pisze:ziąą
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
hahaa napisze tak to wszystko jest jebanie kota za pomocom młota dajcie spokoj tego sie nie wytepi palantow ktozy kupuja rowery po to by pokazac ze on ma a nic nie umie , mlodziez ktora niema kasy jezdzi na makrokeszach i wiecej umie patrzy na takiego i az go sciska ale wie przynajmniej ze jak sobie nie zarobi to mu nikt nie da i takich ludzi podziwiam mam do nich szacunek i oni najbardziej chca jezdzic u duzo umia pozdrofor all <peace>
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
armdragger jedna z niewielu normalniejszych wypowiedzi....
jak czytam wypowiedzi większości to(jak już ktoś to napisał) nie wiem czy się smiać czy płakać....większość wypowiadających się w tym temacie ma kulturę osobistą równą ZERO!!!... nie potraficie się wypowiedzieć normalnie? chyba nie....bo przecież łatwiej jest kogoś zbluzgać niż napisać coś co naprawdę coś wniesie.....autor tematu ma po części rację...kilka osób potrafi nieźle wykreować wizerunek wszystkich rowerzystów....a to czasami boli jak się słyszy:"ci rowerzyści to jakieś debile itp." no OK...niektórzy powiedzą po co się przejmować,ale z drugiej strony....jeżeli społeczeństwo tak myśli,to trudniej cokolwiek jest załatwić w urzędach jeżeli chodzi o jakieś miejscówki,pozwolenia na budowę tras...prawda?
Fakt, faktem,że zachowanie poszczególnych jednostek mam w "głębokim poważaniu",ale pamiętajcie o jednym:
JEDNOSTKA KREUJE WIZERUNEK CAŁEJ DANEJ SPOŁECZNOŚCI
myślę, że jest to warte przemyślenia, w związku z problemami jakie się potem pojawiają(wymienione wyżej)
jak czytam wypowiedzi większości to(jak już ktoś to napisał) nie wiem czy się smiać czy płakać....większość wypowiadających się w tym temacie ma kulturę osobistą równą ZERO!!!... nie potraficie się wypowiedzieć normalnie? chyba nie....bo przecież łatwiej jest kogoś zbluzgać niż napisać coś co naprawdę coś wniesie.....autor tematu ma po części rację...kilka osób potrafi nieźle wykreować wizerunek wszystkich rowerzystów....a to czasami boli jak się słyszy:"ci rowerzyści to jakieś debile itp." no OK...niektórzy powiedzą po co się przejmować,ale z drugiej strony....jeżeli społeczeństwo tak myśli,to trudniej cokolwiek jest załatwić w urzędach jeżeli chodzi o jakieś miejscówki,pozwolenia na budowę tras...prawda?
Fakt, faktem,że zachowanie poszczególnych jednostek mam w "głębokim poważaniu",ale pamiętajcie o jednym:
JEDNOSTKA KREUJE WIZERUNEK CAŁEJ DANEJ SPOŁECZNOŚCI
myślę, że jest to warte przemyślenia, w związku z problemami jakie się potem pojawiają(wymienione wyżej)
JA powiem krotko dla mnie Ci co pisza ze FULL FACE i z broja jadac przez miasto to LANS to jestescie P.... i ..... bo ten fullface i zbroja uratowala mi zycie w Bydgoszczy 3 tyg temu niecale wpadlem pod samochod a przejezdzalem przez skrzyzowanie i jak mnie zchaczyl to mam zlamana tylko i na szczescie potylice i peknieta skroniowa kosc i wstrzas mozgu a kask 661 strike PEKL !!!!!!!!!!!!!!! wiec nie poruszajcie tematow ubioru i ochrony na rower bo to BEZ sencu sa ludzie ktorzy to kupuja tylko i wylacznie dla szpany ale i sa tacy ktorym to uratowalo zycie i teraz nawet na przejazdzke po osiedlu nie rusze sie bez kasku :) a jadac na tor zawsze przejezdzalem przez miasto i rynek :) co z tego ze upal i gapia sie ludze to jest moje bezpieczenstwo a nie :) PZdr Zj.... ktorym to przeszkadza :]
http://pl.youtube.com/watch?v=NR_9VlHFO ... ed&search= to dopiero lans!! Madcow musimy tam jechac xD
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
ja mieszkam w krk niedaleko hali targowej i popierdolilem juz jezdzenie przez rynek na zakrzow, lopate itp. wole objechac sobie obok GK (o, to dopiero lans...) zachaczyc o 1,3m murek i jechac spokojnie nad wisla dokad chce (zachaczajac o kolejny, a wracajac o dropik przy moscie grunwaldzkim). tak, tam tez jest w c**j ludzi, ale jednak mniej niz na zatloczonym rynku. poza tym jest tam przynajmnmiej droga rowerowa i ewentualnie sam moge pozwac kogokolwiek kto mi pod kola wejdzie.
pozdro.
pozdro.