Zeby bike ładnie wygladał... :-)
-
- Kontakt:
Zeby bike ładnie wygladał... :-)
Jak myślicie,
2 x 26 cali double tracki , NS bitch limonkowy,
czarny osprzet -
1. Niebieski czy czerwony NS Quark ?
2. Jakie do tego leg etersy ? Kolor ?.
2 x 26 cali double tracki , NS bitch limonkowy,
czarny osprzet -
1. Niebieski czy czerwony NS Quark ?
2. Jakie do tego leg etersy ? Kolor ?.
Ride a Bike
-
- Kontakt:
No właśnie choromowane są w miare tanie, musze pomyśleć nad nimi :-))
adrian99
http://www.rowerowy.com/obraz.php5?plik=prod_691_2.jpg
Te ?
Narazie zamówiłem NS Pure black, NS Quark red , i sztyce octane... Pedały pewnie zamówie jak zobacze w łodzi jak prezentują sie w realu te kolory to pewnie odrazu kupie bo wiem z doświadczenia że odcienie na foto są troche inne :-)
Pozdro :-)
adrian99
http://www.rowerowy.com/obraz.php5?plik=prod_691_2.jpg
Te ?
Narazie zamówiłem NS Pure black, NS Quark red , i sztyce octane... Pedały pewnie zamówie jak zobacze w łodzi jak prezentują sie w realu te kolory to pewnie odrazu kupie bo wiem z doświadczenia że odcienie na foto są troche inne :-)
Pozdro :-)
Ride a Bike
-
- Kontakt:
adrian99 lajt, ja też sie na początku napaliłem jak myśałem, że są złote :-( Chociaż pomarańcz też jest git... :-)
Co myślicie o zerwaniu naklejek z double trackow i pomalowaniu DJ goleni dolnych na niebiesko (tak jak napis na ns limonkowym moim ) i zrobieniem mu dodatków limonkowych ?;>
Chce troche bike zmienic, bo mi sie nie podoba ostatnio.
Co myślicie o zerwaniu naklejek z double trackow i pomalowaniu DJ goleni dolnych na niebiesko (tak jak napis na ns limonkowym moim ) i zrobieniem mu dodatków limonkowych ?;>
Chce troche bike zmienic, bo mi sie nie podoba ostatnio.
Ride a Bike
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Arch hehe, dokładnie, nawet ta limonka jest ostrzejsza od kawasaki :-)
mAcieKz niestety, niebieeskich nie mają nigdzie ,a jutro wyjeźdzam, wracam w czwartek i musze mieć gotwy bike... :-( bo nie wytrzymam bez niego <3
Będzie czerwony, tylko nie wiem jakie pedały, bo dzisiaj jak jeździłem to moje odmawaiały posłuszeństwa... Myśle że te geje to w chormie by były najlepsze ( jeśli to jest chrom, a nie farba imitująca chrom... )
mAcieKz niestety, niebieeskich nie mają nigdzie ,a jutro wyjeźdzam, wracam w czwartek i musze mieć gotwy bike... :-( bo nie wytrzymam bez niego <3
Będzie czerwony, tylko nie wiem jakie pedały, bo dzisiaj jak jeździłem to moje odmawaiały posłuszeństwa... Myśle że te geje to w chormie by były najlepsze ( jeśli to jest chrom, a nie farba imitująca chrom... )
Ride a Bike