Hamulce HOPE
Hamulce HOPE
Co o nich sądzicie, szczególnie nowe V2. Prosze o opinie...
-
- Kontakt:
O V2 Ci nie powiem nic,bo nie uzywalem, natomiast ogolnie z opinii ludzi uzywajacych oraz kilku znajomych serwisantow ze sklepow w wawie Hope nie ma opinni hamulcow trwalych.Owszem powalaja sila hamowania i modulacja,ale sie sypia jeden za drugim.Sam zakladalem do kumpla Hope M4, pojechal do Wisly miesiac pozniej i sie zacisk posypal w czasie jazdy..po prostu sie rozlecial i klocki wypadly hehe.Jest jeszcze jedna rzecz: znam (moge sie mylic) tylko jeden powazny team - Orange - ktory jezdzi na Hope'ach. Ja sam jezdze na Hayes'ach Mag DH i ten hamulec moge Ci polecic z czystym sercem.Nigdy ani ja ani moi znajomi nie mielismy zadnych problemow. I zadnych czarnych tarcz po powrocie z gor (hfx-nine to prymus w tej kwestii:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
mialem hopa mono m4 nie powiem zeby co sie psulo w sumie wszystko bylo wporzadku pozatym ze wogule sily nie mialy tylko modulacje a roweru wtedy nie mialem ciezkiego w sumie nie polecam hampli hopa oczywsice nie ma problemu z przegrzewaniem sie ale jesli chcesz miec sile to odpusc sobie. Kup lepiej juz jakiegos hayesa np el camino czy maga fajne hample albo juicy. Ja mam teraz komplet Deore XT 2003 4 tloczkowe prawie nowe i sa super swietne ale i tak niedlugo zmieniam na code.