Zastanawiam sie nad kupnem amortyzatory i zastanawiam sie który kupić.
co prawd jakos berdziej mnie ciagnie do Juniora bo kosztuje 1600zł :) Ale niewiem jak on sie sprawuje. mam prosbe abyscie mi napisali opinie jak wam działają powyzsze amortyzatory :D
66 są raczje ponad Juniorem chociaż amor ma dobrą opinie ale raczej wśród wicdelsów jak drop off czy innych relatywnie tanich. Masz kase to bierz 66, osemki vf średnio mi sie kojażą z dobrą pracą, no a shivera ajedynym właściwie minusem jest masa, bo to kawał żelaza ;P
66rc2x .... co my wogóle porównujemy.. juniora do 66... i to jeszcze 66 najwyższy model... ludzie...
Junior odbija, nie pracuje i jest brzydki i wogóle wielkie gófno dwupółkowe a 66 - idealna praca, jednopóła z skokiem większym niż jurek... i to jeszcze pancerny amor... i lekki.
Nie miałem wielu amortyzatorów ale Nemero ma racje, co tu porównywać? ja mam drop offa triple z jednym ssv (uboższa wersja Jurka T) i to się po prostu tylko ugina, zero jakiejś kultury pracy, nawet nie ma co porównywać do rc2x. Elajos bierz double six rc2x i nawet się nie zastanawiaj.