Witam ! Mialem porpedzni temat w SPRZĘCIE, jednak nie uzyskiwalem odpowiedzic wiec probuje teraz tu. Jaka ramke wybrac do streetu/dirtu : DARTMOOR STREET FIGHTER, DARTMOR STREET FIGHTER, PRODIGY JOHNNY BRAVO albo inna. ODPADA PRODIGY 9.81 i single speed tez . O i jaki amorek jeszcze do tego za ramke i amorka okolo 1000 zł chce dac moze coś ponad ale nie iwele .
Progidy 9.81 + używka DJ III i dobry zestaw. Nie wiem dlaczego najlepszą ramkę do streetu z wyżej podanych odrazu odrzucasz. I w dodatku nie chcesz ss nie rozumiem tego...
Nie chce prodigy 9.81 bo wazy 3 kg a Dartmmory 2 kg a te wage chce zaoszczedzic na przerzutke i napinacz .. Wiec prosze kotrego dartmmora wybrac SS czy SF ? I amorek moze byc PIKE 409 ?
Jak dirt/street to prodigy 9.81, nie przesadzaj tak bardzo z ta waga. A czemu nie chcesz singla? SS najlepsze rozwiazanie do dirtu i streetu. Zaoszczedzisz kase na przerzutce i napinaczu.
Myślę, że 9.81 było by git bo to stal. Co z tego, że jest troszkę cięższa... I czemu nie chcesz ss? 9.81 i jakiś DJ albo jak nie chcesz tej ramy to może Destroyer?
sam mam 9.81 i jezdzi sie rewelacyjnie :) geometria idealna pod street, sie od razu na niej nauczylem 360 tyre-tap bez problemu, na dircie zajebiscie stabilna od pierwszego skoku ;p mimo ze sie przesiadlem z mega dlogiego dragstara ... a z tymi przezutkami i tym calym zbędnym dziadostwem od nich to daj se spokuj bo na streecie to bedziesz wiecej z tym sie ********* niz jezdzic... a co do ram to wszystkie te aluminiowe z pionowymi hakami zazwyczaj mają ponad 425mm tylni trojkąt, co na streecie to tylko utrudnia, a w 9,81 masz od 390mm i zopelnie inaczej sie jezdzi (łatwiej) :P
zgadzam sie. tez mam 9.81 i jest calkiem spoko. do tego mam dj 3 na ten rok i z tylu male kolko. i jezdzi sie rewelacyjnie. jak i na dircie i w street'cie. obroty wchodza masakrycznie lajtowo. rama ma duza regulacje tylnego kola.tylko waska opona wchodzi. mam nokiana xxx i jest gitezz. a wagi nie czuc przy dobrych katach tej ramy. a nawet jak pęcnie to gwara u DC wiec nie powinno byc problemow. : ]