Mostek Kona????...jakiś przekręt

qbek
Kontakt:

hehe

Post autor: qbek »

no nieeee pare dni uzywany!!!! popatrzcie na ten mostek jak on wyglada jak by ktoj na nim jezdzil z rok!! patrzcie tam gdzie sie wkreca srube!! i
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

No świetny pomysł, panie Waper, zeby ludziom świadomie wciskać kit, że to Kona.. kij z ceną - towar tyle jest wart, ile można za niego dostać, więc jak się znajdzie ktoś, kto kupi to za nawet 400 pln, to jego problem, kij z opisem - "bardzo wytrzymała" może być i tektura bo to pojęcie względne, ale zwłykłe kłamstwo co do producenta to prostacwo. Masz w ogóle jakieś zasady w życiu, czy uważasz, że jak większość kłamie, to też możesz ? Może jednostkowo to nie jest jakieś bardzo szkodliwe postępowanie, ale właśnie przez tysiące takich pierdół Polska to taki burdel, gdzie trudno cokolwiek uczciwie zrealizować.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

waper, to co probowales zrobic kwalifikuje cie do kategorii oszustow, populartnej odmiany zlodzieja. nic dodac nic ujac. sorka ale do takich ludzi nie mam szacunku. zreszta chyba nie tylko ja.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
waper
Kontakt:

Post autor: waper »

no dobra bylem glupi...lekko mowiac...poprostu bylem wkuriwony na wsyztsko i tak wystwilem;/ ale juz wywalilem ta aukcje. i juz tego nie powturze
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

waper bujaj sie oszust jestes i tyle OSZUST
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

ej K.U.R.W.A wam sie wełbach nie najebało prosze jacy sie zajebani obroncy ucisnionych znalezli buahahahahahah

jestem na 1000 % pewien ze kazdy z was albo juz próbował kiedys komus wkrecic takiego wałka ale bedzie tego próbował w przyszłosci
wiec nie pierdolcieee bzdur kurwa kazda aukcja jest w mniejszym czy wiekszym stopniu "ukoloryzowana"

nie twierdze ze to jest normalne i tego wcale nie pochwalam ale zjebywanie kogos zeby wykazac sie na forum jakim to sie jest uczciwym człowiekiem
opierdalajac kogos za cos co zle zrobił
smieszy i wkurwiia mnie jeszcze bardziej jak jestescie tacy swieci to idzcie do zakonu

wykazcie sie w jakis inny sposób uczciwoscia
w gebie to mocny moze byc kazdy zróbcie sobie teraz rachunek sumienia i wyjdzie na wierzch ile dojebaliiscie manian w zyciu
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
GoomiŚ
Kontakt:

Post autor: GoomiŚ »

to pewnie przerabiany zoom ;] A tak na serio to ten mostek śmierdzi lewizną
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
equilibrium
Kontakt:

Post autor: equilibrium »

Jakiś obskurny mostek z naklejkami Kony...Zapewne kupił je na innej aukcji. Pewnie podrobione naklejki :D
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

troche sie widze shitu narobiło:/.........chciałem zakładając ten temat pokazać temu kolesiowi żę ludzie nie są głupi i wała sie nie dadzą robić:/.....a jężeli nawet to powinien sie tego wstydzić......ale gość przeprosił,to jest ważne że poczuł sie winnym.....każdy z nas popełnia błędy:(....przecież gość doskonale juz wie że inni patrzą na ręce allegrowiczom......więc pewnie tego więcej nie zrobi.....wycofał aukcje....jesli tylko zapewnisz że tego więcej nie zrobisz to jesteś u mnie czysty......nie warto bluzgać na wszystkich:/.....KAŻDY POPEŁNIA WIĘKSZE LUB MNIEJSZE BŁĘDY!!!...a naciągać napewno każdy tego próbowal........sęk w tym żeby tego po innych nie powtarzać......to nie jest wytłumaczenie że jak inni to robią to ja też tak moge..........to powinna być przestroga.....POZDRAWIAM WSZYSTKICH:>
Maciapp
Kontakt:

poczęści sie z birolem zgadzam:>......niechciałem zęby tak wyszło.....to miało być upomnienie........a wyszło na kurwa to jest bluzganie na ekranie....rzucanie mięcha w człowieka który jest nie mniej winny niż każdy z nas.....(hehehe pierdole jak jakiś zafajdany chrześcijanin:P)...no ale aukcja uczciwa nie była....łotewer.........pierdolić ........idziemy pić vódke!!!!....:>
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

[quote="waper"]ludzie znalezliscie sie najmadrzejsi ...;/ moge sie zalozyc ze wiekszosc z was juz tak robila/probowala [/quote]

tekscik w mysl zasady "kazdy ocenia po sobie"?
ch.uj a nie probowala
przez takie frajerstwo jak ty allegro schodzi na psy "mnie wych.ujali to ja tez kogos wych...."
n/c

a mostek to Kore, wiem bo mam taki sam :-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Maciapp
Kontakt:

aaaa z tym że allegro zchodzi na psy to sie zgadzam.....min przez takie nieuczicwe aukcje!!!!
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

kurna skonczcie koles przyznal ze źle zrobił aukcje zmienił wiec dajcie mu spokoj!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
firevall
Kontakt:

Post autor: firevall »

Paul_ems ale gniota wysmarowałes :) całosc z gatunku prawie płaszcza i szpady...
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

wlasnie sobie pomyslalem to samo co birol :-/ nie zeby to bylo w porzadku, ale zrobcie sobie rachunek sumienia :-/ kazdy chce jak najwiecej kasy, chce jak najlepiej dla siebie i szuka frajera... a kto to kupi to juz jego pech, ja jak sie na czyms nie znam, to szukam kogos to wie co nieco na dany temat i dopiero sie radze :-/ zdarzylo mi sie sprzedac pare rzeczy ludziom z mojego miasta, ktorzy sie nie znali na dany temat... i co z tego? zrobicie ten ****** rachunek sumienia i kazdy sobie zobaczy, ze wcisnal pare razy "stan idealny".... "wszystko bylo jezdzone przez dziewczyne przez 2 miesiace", "zadnych luzow", "wytrzymaly sprzet" ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
tomek1111
Kontakt:

Post autor: tomek1111 »

Leczcie się , wprowadacie chorą atmosfere na forum ,

bleeeee
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

kIEDYŚ WSZYSCY OPIEPRZALI DEATWITCHA( JA TEŻ). NIC TO NIE DAŁO A TYLKO FORUM ZAŚMIECAŁO SIĘ BLUZGAMI. TERAZ SYTUACJA SIĘ POWTARZA, I TAK NIC TO NIE ZMIENI- WAPER ZACHOWAŁ SIĘ JAK .... , ALE MOŻE WIĘCEJ TAK NIE ZROBI WIĘC DAJCIE SPOKÓJ I NA ROWER
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Domestos_WC jak jest tak jak mowisz to chyba wiecej nic nie kupie na allegro.
Waper tez juz wsadzilem sobie Twoj nick na czarna liste. Bo wole nie ryzykowac za pol roku, rok jak zapomne ten nick. Jak robisz walki to licz sie z tym ze teraz bedziesz mial utrudniona sprzedaz czegokolwiek. A pewnie ten amor co wystawiasz ciagle tez jest jakis lewy, nie? Krzywy jest albo ma bebechy od rsteka gila.
Jaka mentalnosc ludzi. Sfrajerowales sie to teraz trzeba swiadomie kogos innego sfrajerowac. Ja to czuje normalnie jak zlodziejstwo. Robisz to z premedytacja ... walisz na mostek naklejki kony i ze juz niby mostek super.
Chcesz oszukac swiadomie pewnie tez innego bikera.
Brak slow.
Wkurwi les sie ze ktos Ci sprzedal lewy mostek i jak sie czules? Teraz chcesz kogos sfrajerowac i zrobic to samo co jakis ciec na ktorego sie wkurwiles. Idiotyzm
Jak ma sie w tym naszym kraju polepszac jak ludzie maja mentalnosc zlodzieji, dresow i totalnych egoistow?
A co do posta Birola. To tez fajny poglad. Stary ... jak ktos robi Cie w balona to jest zle ale jak ja kogos wykoluje to ubilem zajebisty interes prawda?
Inni kradna to ja tez bo czemu mam byc gorszy.
Dobrze robie ze wyprowadzam sie z tego kraju bo cofamy sie w rozwoju.
ODPOWIEDZ