tak jak w temacie !! jakie polecalibyście pedały do DH !! dopiero początki :D:D aha i co sądzicie a maszynkach bo podobno strasznie trzeszczą !!!
myślałem już na dartmoorem Dirty Harry albo NS pancake !! które lepsze ??? a może jeszcze inne ??
DaBomby ja swoje mam od 2003 roku!! Piny wystają na jakieś 5-6mm i trzymaja bosko :) Mam na myśli stary model teraz jakies nowe wyszly wiec sie nie wypowiem.
moze dozbieraj do bloody marry, ja mam dirty harry bo mi szkoda kasy bylo :P ale naprawde zajebiscie trzymaja, maja lekkie luzy jak to kulki, ale bloody marry maja maszyny i inna os chyba :) pozdro.
Mam dartoomry dirty harry spisuja sie extra ale to prawda przydalby sie jakies deski na piszczele bo ja mam pelno blizn na nogach :p kosztuja 60 zl i sa naprawde dobre na poczatek napewno starcza.
Pancake daja rade. cena atrakcyjna i spisuja sie calkiem dobrze. Jak kazde delikatne luzy lapia ale to dopiero po dluzszym czasie jazdy. No i bialy kolor wymiata oczywiscie
Ja od iebie polece Truvativa Holzfellera, mam i polecam. Piny wrzeraja sie w buty wrecz. Swietne trzymanie. No ale troszke kosztuja. Moze uzywki bys doztal za ta kase.