Witam
Interesuje mnie temat środków przeciwbólowych, przeciwzapalnych czy przeciwobrzękowych.
Dokładnie chodzi mi o altacet.
Pozornie wg. niektórych środek do kitu bo tani czy staroświecki. Lecz ja mam inne zdanie.
Ale nie oto mi sie rozchodzi, tylko kto używał z was Altacetu? A dokąłdnie który ma lepszą skutecznosć w żelu czy w tabletkach do rozpuszczania?
Kondzio@Corporation
All copryfight reserved
Duży kiedy chcesz, mały keidy tzraba?
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
nie wiem jaka ma skutecznośc ten w tabletkach ale w żelu nie ma zadnej skuteczności.. przynajmniej mi nic ani troche nie pomoglo... caly miesiac ledwie chodzilem ze sluczona łydką
Ja używałem tego na gazę co się nakłada i powiem że na spuchnięcia i stłuczenia działało, wszystko się ładnie goliło. Choć wydaje mi się że w żelu będzie skuteczniejszy.
Używałem w tabletkach, ale żeby powiedzieć czy działa musiałbym najpierw coś sobie zrobić i nie używac tego ;P ale ogólnie co mi sie stało to sie zaleczyło...
w zelu **** daje... uzywalem go bo przepisal mi chirurg i kompletnie nic nie pomagal, tak jakby go wogule nie bylo, przestalem stosowac i z czasem samo sie wyleczylo
Ja uzywam tylko altacetu wedlug mnie jest najlepszy uzywalem jakis innych lioton 1000,fastum,traumel i tam jakies gowna ktore *** daja jak dla mnie najllepszy jest altacet w zelu !!!!!!!!
W żelu jest zajebisty !!!!! Jak miałem stłuczenie duże, fioletowe to altacet żel + okłady z lodu w gazie namoczonej tego z tabletek i zaraz było git (tzn szybciej )
Altacet to gówniany preparat wymylony za komuny, jak miało być tanio i bez opłat licencyjnych. Róznice między nimi to tylko steżnie roztworu.'
'
Mam przetestowane kilka preparatów i najskuteczniejszy jest na stłuczenia VOLTAREN Emul żel - działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo jednoczenie. Nie jest tłusty i nie cuchnie, bo to wodna łatwo wchłaniana emulsja.