UWAGA Kraków Las Wolski
albo zaczaić się w paru i z wiatrówy po nogach postrzelać żeby dużej krzywdy nie zrobić a żeby nie wiedzieli że to bikerzy do nich strzelają i najlepiej w kominiarach a i pały mieć też na wszelki wypadek ... raczej głupi pomysł ja na ogół jestem za tym żeby wszysto pokojowo rozwiązywać nie mam zamiary być hojrakiem bo sam bym się nie bił ... heh albo się zebrać duużą grupką i uzbroić na wszelki wypadek ale pogadać z nimi czemu tak robią itd a nie bić się tylko pogadać a broń tylko na wszelki wypadek
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koleszkowiec Jak by Cię prawdziwa policja w takim mundurze złapała to miałbyś wtedy nie zły przypał bo to karalne!!! Tak że to raczej kiepski pomysł, a co do bicia się z dresami to zgadzam sie z serek1990 że dresy to tumoki co kochają sie bić w grupie i jak im dowalicie to przyjdą w 10x większej grupie ( poproszą o pomoc kiboli) i będzie jeszcze gorzej.
-
- Kontakt:
ja jeżdze w niebieskich ortalionach pumy i nie mam problemu z dresami;
ostatnio w wolskim podleciało do mnie 5; juz sie bałem ze mnie zbiją i zabiorą rower; a oni m tylko chcieli powiedziec że mam zajebisty dres i gdzie mogą taki dostać!
polecam
ostatnio w wolskim podleciało do mnie 5; juz sie bałem ze mnie zbiją i zabiorą rower; a oni m tylko chcieli powiedziec że mam zajebisty dres i gdzie mogą taki dostać!
polecam
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Popieram w 100%!groochas pisze:zalosne to jest co wy tu wypisujecie... silacze znad klawiatury
Przestańcie wypisywać takie bzdury bo sprawa jest przecież poważna...
Ostatnią rzeczą jaką powinien robić dzieciak ( bez obrazy ale myslę że większość chłopaków którzy chcą robić ustawki w Wolskim to małolaty)
to wyciągać batona na dresa bo może się to skończyć tragicznie... To chyba proste, jak traficie na czterech zdecydowanych debili to wam go wsadza na początek tam gdzie słońce nie dochodzi.
Myślę że nie ma prostego rozwiązania tego problemu trzeba uważać i unikać konfrontacji.Nie chcę się mądrzyć ani moralizować taka po prostu jest prawda. Uważajcie na siebie.
RIDE FREE OR DIE...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bierzecie 10 osob(wiekszych) ktore schowaja sie z tylu (zeby dresiarze nie widzieli) jeden niech sobie obok nich przejedzie jak cos bedzie nie tak to 9 biegnie ich bic jeden dzwoni na policje ale powoli, pozniej na policji mowicie ze chcieli okrasc waszego kolege i wy to zauwazyliscie ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Hehe ale to forum jest zabawne. Już nie mogę. Wszyscy chcieli ich bić. Jeden Grucha się wyłamał swoim umoralniającym tekstem i nagle wszyscy na odwrót zaczęli pisać jakie to nie mądre. Weźcie największego rzeźnika pana Nemero może się wystraszą. A tak an serio, to wolałbym ich nie prowokować, ale jasne jest że trzeba coś jak najszybciej zrobić. Jak nie to oni to przyjdą inni. Powodzenia chłopaki. Może coś zdziałacie z tymi ch**ami.
-
- Kontakt:
Dlatego mówię, gaz to dobra sprawa, mały i nie uszkodzi ciała, poza tym kiedy nikomu nic nie robisz jest grzecznie schowany. Jak podejdą i zaczną mieć jakieś ostrzsejsze wąty to dopiero wtedy używasz. Uszczerbku na zdrowiu nie ma a czas na ucieczkę jest :) Z tym mundurem żartowałem łbie.. Który ***** by tak zrobił... Gaz to uniwersalne urządzenie do tego nie drogie i skuteczne. Nawet jak nie mamy plecaka to zmieści się w kieszeni.