888vf

_Maniek_
Kontakt:

Post autor: _Maniek_ »

jestem wyluzowany..ale t otroche niemile z jego strony obrazajac mnie i gadanie bzdetow jakis..jak nie wie to niech nie gada(pisze w tym przypadku:D)..a jak juz ma waty to niech to wyjasni jakos odpowieddnio...zaden smar nie bedzie mnie z rownowagi wyprowadzal:)...ehh..ale co poradzic..nie ma tu limitu wieku i nawet 7 latkowie se moga konto zrobic;/...
...ride...i tyle styknie
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

_Maniek_ To było do mnie :)

Hope sorx nie lubie robic burdelu na forum ;) ALe fakt faktem te ósemki z którymi mialem do czynienia naprawde fajnie sie bujały.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
_Maniek_
Kontakt:

no to w twojej stronie wystepuje:P..wypowiada sie jakby do azdego pisal:P...
...ride...i tyle styknie
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

tego przelozenia z tyulejkami jestes pewny i zmiana soku? bo mito jakos nie pasowalo ;] ale moze sie myle.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
_Maniek_
Kontakt:

no tak mi sie zdaje bo np w 66 vf tak znajomy na serwisie zrobil i mial 170 skoku ze 150..a w 888 ponoc jest identycznie..lecz pedro twierdzi ze nie a ja tam mu w bebechach nie grzebalem wiec glowy nie daje:)...j apoki co przymierzam sie do kupna:d..wiec i tak wiele sie nei wypowiem..ale jesli system jest ten sam to tak..da sie wycisnac 200skoku..ale tak jak napisalem..nie daje za to glowy:)
...ride...i tyle styknie
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

A ja gdzieś słyszałem ze by zmienić skok trza wymienić tłumik w 888, chyba był o tym ostatnio temat...
_Maniek_
Kontakt:

http://ridemonkey.com/forums/showthread.php?t=136587 prosze bardzo..ale jak to w praniu sie sprawdza nie wiem...wiem ze znajomy to w 66 zrobil...bo bylem wtedy na serwisie to sam widzialem:)..sytuacja jest ta sama co w 88 tylko dluzsze tlumiki sa:)...
...ride...i tyle styknie
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

_Maniek_ pisze:a ty hope do mnie chlopaku wolasz?..chlopie ty nie wiesz z kim gadasz...morda psie i tyle..bez obrazy dla zwierzat..ale nikt cie nie prosil o wypowiedz tutaj..wogole nikt ciebie tu nie zapraszal...pewnie jakims malym smarkacze jestes co tylko czyta o amorach i innym sprzecie a pozniej wypisuje i gada rozne bzdety..
Te tlumiki na monkeyu to HSCV a w vf jest ssvf.

Czy jestem smarkaczem nie wiem, mam 19 lat, zjezdzilem w zyciu bardzo duzo sprzetu, zajmuje sie tez sprowadzaniem takich zabawek jak 888. Obiecuje ze ostatni raz napisalem posta w temacie bachora neo - nie warto. Eot
nightclaw
Kontakt:

Post autor: nightclaw »

ja nie wiem jak dla mnie 888vf 2005 200mm jest zajefajny i jes na pewno lepszy of dropa i juniora t
wielkomiejski lans....nowy bajk stary skill :P
_Maniek_
Kontakt:

to ze masz 19 lat nic nie znaczy...synek w wieku 15 lat moze byc znacznie dojzalszy niz ci sie kiedykolwiek moglo zdawac...a "testowac" sprzet kazdy moze...rowniez moge sobie gdzies za granice pojechac i "sprowadzic" z tamtad amora...nie mam nic do ciebie ale denerwuja mnie takie wypowiedzi..jesli juz chcesz sie wypowiedziec zrob to jakos pozadnie i z wytlumaczeniem "dlaczego"...a nie ze on do dupy jest kropka!...tak wlasnie wypowiadaja sie dzieci...i nie mam 15 lat i watpie bym byl ze slabego wytrysku...oraz prosilbym cie bys nie obrazal moich rodzicow bo oni nic tu do rzeczy nie maja..pozdrawiam...Fils no niestety niemam kupy kasy na jakies zajebiste sprzetyy;/...chcialbym rc czy rc2x i to bardzo..ale mysle ze zadowoli mnie vf:)...i tak chce do mocniejszej jazdy gdyz z shiverem mialem do czynienia..i powiem ze cudna praca ale jednak sztywnosc przy ostrej jezdzie praktycznie nie istnieje;/..moze inny uwazaja inaczej ale to jest moje zdanie co do tej kwestii:)...
...ride...i tyle styknie
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

_Maniek_w 888 vf sprawa inaczej wyglada te dystanse leza sobie tak luzem na sprezynach a i tłumika raczej nie przesuniesz bo on siedzi twardo w ladzezamocowany pierscieniem zegera i nie ma bata cos innego tam wcicnac oprocz tlumika, tak czy inaczej wyglada to dupelnie inaczej niz powyzszy przyklad z 66.

wiec z 170->200 lipa
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
ODPOWIEDZ