Tony Hawk's American Wasteland??
Tony Hawk's American Wasteland??
witam
Mam orginał,w miare dobry dobry komp (512ram, 3.2 proc itp , kara spełnia wymagania) ale przy meni niekiedy mi sie wiesza czy jest to moze spowodowane tym ze gra jest jakiegoś starszego wydania czy co w tym stylu?sa jakies dodatki?takie patche bo szukałem i nic...
pzdr
Mam orginał,w miare dobry dobry komp (512ram, 3.2 proc itp , kara spełnia wymagania) ale przy meni niekiedy mi sie wiesza czy jest to moze spowodowane tym ze gra jest jakiegoś starszego wydania czy co w tym stylu?sa jakies dodatki?takie patche bo szukałem i nic...
pzdr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Też mam te gierkie. Fajna cena :] za fajną grę, lecz trzeba przyznać że bmx'em sie ciut dziwnie jeździ :D Ale co tam :D U mnie gierka na 6600TF chodzi w miare, nie moge wziąć max bo się trzoche tnie... ale nie skacze tylko wolno chodzi ;]
Ale myśle ze tony 4 jest najlepszy! W niego mi sie najlepiej gra! Nie ma lepszej wersji Hawk'a :D No i chodzi na max'a :D <lol2>
pozdrawiam graczy w TH :D
Ale myśle ze tony 4 jest najlepszy! W niego mi sie najlepiej gra! Nie ma lepszej wersji Hawk'a :D No i chodzi na max'a :D <lol2>
pozdrawiam graczy w TH :D
www.bike.nets.pl - rozwijamy się ;]