Elo . Proszę o złożenie rowerku do dh . Jestem poczatkujacy wiec nie mam pojecia co i jak. Kasy mam 3000 zł ( i prosze mi nie pisac zeby dozbierac i cos lepszego kupic). Waze 65 kg . Amor moze by uzywka reszta nie raczej chyba ze ramke jaka bym wyrwal fajna to też. Elo
jest też opcja dla cierpliwych, możesz spróbować sprowadzić sobie fulla z ameryki.. bo tam za nawet mniej niz 1000$ spokojnie wyrwiesz cos. Np. chociaz by coś w tym stylu : http://www.rscycle.com/s.nl/it.A/id.691 ... egory=6167#
Domniemam iż rower waży, bo na stronce nie jest napisane, koło 20kg czyli 44 funtów, a stawka polameru na 44 funtów to koło 30$ drogą morską. Więc transport mniej niż 100zł o ilę się nie mylę...
u nas taki koles sprowadziło taką rajtuze i to na ten rok zdaje sie i zapłacił cos koło 3k, nie pamiętam dokładnie ile, ale miał tam też zdaje się kogoś i poszło to taniej jeszcze. Swoją droga kawał fury jak za tkaie pieniądze...
nie no spoko rowerek ma tylko 1 wade.............................amorek. zdecydowanie nie polecam kingpina ( wiem bo mam ) oddaje do serwisu smaruje zmieniam olej a on dalej dziala jak kupa :( ale reszta jak najbardziej spoko
NIe chodzi mi za oceanem . Zalezy mi na czasie nie iwem co wziasc . Co myslicie o Dangerosu Mike i Jakim Drop Offem Triple Albo Juniorkiem, Albo zamiast DS DS to Rama SIgn Fr2 i zmienic dumpera i lwozyc dwupolke . Moze lepiej sing + dwupolka czy ten dang. mike dual slalom + junior albo drop off i reszte kola ite sprawy ??
ja miałem Signa FR2 ze Swigerem 6-way coil i Boxxerem WC 2002r i spisywał się dobrze... jeszcze kupisz sobie Juicy Seven jakieś fajnie obręcze i masz spoko rower.
Ok jakbym kupil ramke sign fr2 to jest na naia gwarancja czy to oem bez gwarancji i ewentulanie jaki daper tam dac zamiast tego kind'a 508 do 200 zł damper ?