Ebay

juraski
Kontakt:

Ebay

Post autor: juraski »

Nie moge ustawić ceny kup teraz :/ bawie się i bawie, bardzo nieczytelne są opcje na ebay-u . Jeśli ktoś używał tego portalu aukcyjnego to prosze o pomoc... :) pozdrawiam
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

bez obrazy:D ale to gowno:D:D nie podoba mi sie totalnie;P wole allegro:))
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

BOB-iheh allegro tez używam
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Elo
Wiadomo allegro jest na 1 miejscu i raczej pozostanie, tylko dziwi mnie to ze ostatnio zaczeli ostro jechac z uzytkownikami...Rozumiem ze nie mozna lamac regulaminu, ale za byle gowno blokuja konto i tyle :| Jezeli pisze maila z pytaniem to email zwrotny powinien byc odpowiedzia na pytanie a nie wklejonymi "punktami regulaminu". Fajnie jak by w przyszlosci ebay przebil allegro
DonJuan
Kontakt:

Post autor: DonJuan »

Rzygam już tym całym Allegro. A najbardziej wkurza mnie, że za te chorej wysokości prowizje sponsorują szereg imprez, a ostatnio kupili sobie sterowiec.
Niby rynek wolny, ale jest to bardzo specificzny przypadek, gdzie mimo występowania konkurencji silna pozycja lidera wysoce skutecznie uniemożliwia jakiekolwiek wybicie się konkurentom. Allegro pobiera opłaty i prowizje - na dodatek wysokie... Ebay.pl oraz Swistak nie pobierają nic. To tak jakby w jednym sklepie kilogram ziemniaków kosztował 2zł + opłata za wejście do sklepu, a w drugim wszystko byłoby za darmo, ale nikt nie chciałby wejść do sklepu.

Do do opcji kup teraz na ebayu to pamietam, że nie mialem z tym zadnego problemu, a na pewno wystawialem z "kup teraz".
ODPOWIEDZ