Sklepy - Kraków !!
-
- moderator
- Kontakt:
Sklepy - Kraków !!
Elo, wybieram się do krakowa do duncona.
i przy okazji bym se zakupił suport, wiecie może gdzie dostane w krakowie suport Tokena??
i w ogole podawajcie adresy jakis rowerowych tam :P
pzdr
i przy okazji bym se zakupił suport, wiecie może gdzie dostane w krakowie suport Tokena??
i w ogole podawajcie adresy jakis rowerowych tam :P
pzdr
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- moderator
- Kontakt:
Tyle ludzi na forum z krakowa a nikt niewie gdzie tam jest rowerowy oO?
Trek Session Park
-
- Kontakt:
Chyba kilkanaście, a polecać rowmixy to z lekka głupota.mathdirt14 pisze:adresy:
mbike- łobzowska 40
2 rowmiksy sa na Jana Pawła II
Pogotowie rowerowe i Rowmix na Kalwaryjskiej
i jeszcze jest kilka
Sklepy, które można odwiedzić to Secesja (bardzo duży asortyment) na ul. Wielickiej
Ando na Madlińskiego
Windsport na Zwierzynieckiej
i Mbike
Te są w miarę blisko centrum Krakowa. Do rowmixów się nie wybieraj, bo nie ma czego tam oglądać, oprócz całych rowerów.
Dokładniejsze adresy znajdziesz używając www.google.pl
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
ok, dzieki mam nadzieje ze znajde czego szukam :D
Trek Session Park
MBIKE?? nigdy w życiu....nie dośc,że chyba nie mają bladego pojęcia o tej branży to strasznie lekceważą klienta..........kupywałem u nich DC AKITA i takiej olewki klienta to jeszcze nie widziałem......chciałem płacić kartą, to koleś popatrzył się na mnie z pogardą i stwierdził,że mają popsuty terminal i nie wie kiedy będzie działać, dopiero jak przyszedłem z gotówką to troszkę lepsze traktowanie się pojawiło z ich strony......ten sklep to chyba istnieje tylko dzięki sprzedaży na allegro.....
polecane sklepy rowerowe??
osobiście mogę tylko 2 polecić...
1.ANDO na Madalińskiego
2.Cyclo-Centrum na Wileńskiej
do SECESJI się nie wypowiadam,nie robię tam zakupów
ROWMIX to wiadomo(chore ceny,niekoniecznie fachowa obsługa itp)
MAVERICK??heh śmieszny sklep chciałem się przymierzyć(czyt. usiąść na rowerku ew. przejechać się na nim po sklepie) nie pozwolili(bo rower za drogi..cena coś ok 8000zł) to radośnie im stwierdziłem, że właśnie stracili klienta.
coś tam jeszcze jest na Zwierzynieckiej...WINDSPORT?? ale tego sklepu też nie znam,jak jest z obsługą,cenami,zatowarowaniem
polecane sklepy rowerowe??
osobiście mogę tylko 2 polecić...
1.ANDO na Madalińskiego
2.Cyclo-Centrum na Wileńskiej
do SECESJI się nie wypowiadam,nie robię tam zakupów
ROWMIX to wiadomo(chore ceny,niekoniecznie fachowa obsługa itp)
MAVERICK??heh śmieszny sklep chciałem się przymierzyć(czyt. usiąść na rowerku ew. przejechać się na nim po sklepie) nie pozwolili(bo rower za drogi..cena coś ok 8000zł) to radośnie im stwierdziłem, że właśnie stracili klienta.
coś tam jeszcze jest na Zwierzynieckiej...WINDSPORT?? ale tego sklepu też nie znam,jak jest z obsługą,cenami,zatowarowaniem
-
- moderator
- Kontakt:
Dzieki, wróciłem kupilem to co chciałem w wind sporcie - bardzo fajny sklep a w tym ando to nic niema :/ spotkalem wąsa jak sie lansowal na miescie :D
Trek Session Park
-
- Kontakt:
a ja nie polecam windsportu.
sprzedajacy to buce /zeby nie bylo-osobiscie im to powiedzialem/,ich fachowosc jest dyskusyjna.
serwisant faktycznie sympatyczny i fachowy koles,ale sprzedajacy to idioci probujacy naciac klienta..
do tego dochodza wysokie ceny.
z tego jakie zmiany zaszly w tym sklepie w ciagu ostatnich lat wnioskuje ze to nie tylko moje zdanie-najpierw zmniejszyli powierzchnie o polowe,a potem przeprowadzili sie do lokalu w podworzu.
sprzedajacy to buce /zeby nie bylo-osobiscie im to powiedzialem/,ich fachowosc jest dyskusyjna.
serwisant faktycznie sympatyczny i fachowy koles,ale sprzedajacy to idioci probujacy naciac klienta..
do tego dochodza wysokie ceny.
z tego jakie zmiany zaszly w tym sklepie w ciagu ostatnich lat wnioskuje ze to nie tylko moje zdanie-najpierw zmniejszyli powierzchnie o polowe,a potem przeprowadzili sie do lokalu w podworzu.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu