4X w Gdyni ?
4X w Gdyni ?
Cze,
Sprawa jest prosta - slyszalem ze w Gdyni nie bedzie zjazdu a 4X. Czy moglby ktos to zweryfikowac ? To raz a dwa jezeli rzeczywiscie tak jest to poprosze o opis Gdynskiego toru - bardzo zobowiazany bede...
Pozdr,
mo
Sprawa jest prosta - slyszalem ze w Gdyni nie bedzie zjazdu a 4X. Czy moglby ktos to zweryfikowac ? To raz a dwa jezeli rzeczywiscie tak jest to poprosze o opis Gdynskiego toru - bardzo zobowiazany bede...
Pozdr,
mo
Tak żeczywiście nie będzie DH tylko 4x:/
Widze że chłopaki z HCFR troszke zaniedbali sprawe i nie dali jeszcze info na DH-Zone:/ ale więcej informacji jest na stronce www.hcfr.pl :D
w podpisie jest moja fotka właśnie na tym torze;)
(tylko nie przeraźcie siem stanem tej chopki bo tor do zawodów bedzie zmodernizowany i odnowiony)
Widze że chłopaki z HCFR troszke zaniedbali sprawe i nie dali jeszcze info na DH-Zone:/ ale więcej informacji jest na stronce www.hcfr.pl :D
w podpisie jest moja fotka właśnie na tym torze;)
(tylko nie przeraźcie siem stanem tej chopki bo tor do zawodów bedzie zmodernizowany i odnowiony)
hmm możesz poprosić, ale w tej chwili tor jest przed przebudową, a po przebudowie dużo bardziej siem zmieni;) więc chyba niema sensu Najlepiej zaloguj się na stronce HCFR i walninj tam na forum bo sam nie wiem do konca jak bedzie wygladał po przebudowie czyli poszeżeniu i wydłużeniu;]
jedno jest pewnoe w środkowej części trasy bedzoie ukskok cos koło 1,5m
jedno jest pewnoe w środkowej części trasy bedzoie ukskok cos koło 1,5m
Najlepiej sciagnij film ze stronki www.grbf.com jest tylko 1 w dziale filmy :D na nim jest prawie 5 min. jazdy po tym torze (nie zmodernizowanym ofc.)
Nic. Na. Prawde.