Wierchomla, Wierchomla i po Wierchomli:)
Wierchomla, Wierchomla i po Wierchomli:)
czesc:)
zakładam temat aby zebrać wszystkie materiały które ktoś pstrykał, kręcił itd :)
zawody bardzo udane, trasa łatwa, szybka... super atmosfera dużo śmiechu i szkoda że jeszcze nie wszycy sie przekonali co do Wierchomli.
zakładam temat aby zebrać wszystkie materiały które ktoś pstrykał, kręcił itd :)
zawody bardzo udane, trasa łatwa, szybka... super atmosfera dużo śmiechu i szkoda że jeszcze nie wszycy sie przekonali co do Wierchomli.
do wszystkich niedowiarku napierdalaczy itp... cos wam sie nie sprawdzilo ;) naprawde sympatyczne zawody, prawie 100 zawodnikow wystartowalo. Trasa naprawde fajna nie zbyt trudna sucho.. po prostu udane zawody:) a fotki za chwile dodam od siebie a w pozniejszym terminie(do okolo tygodnia) dodam tez obszerniejsza relacje bo materialu sie pozbieralo:)
w elicie z tego co wiem zwyciezyl Vincent(tzn tak kktos mowil jak zlazil po schodach bo sie juz zmywalem), w juniorach nie wiem, wiem tylko ze gozno sie rozsypal i gdzies jego fotka jest:P jak sie wywala.
a tu foty -> www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/wierchomla15.VII.2007.rar
jeszcze tu 3 foty w albumie:>
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=82824
a tu foty -> www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/wierchomla15.VII.2007.rar
jeszcze tu 3 foty w albumie:>
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=82824
Witam mam pytanie jakby ktos mial foty goscia z numerem 610 i moglu mi wyslac na emaila byłbym baardzo wdzieczny ;) sebaa_15@o2.pl ;)
zawody udane, organizacja super, nagrody bardzo dobre, oby imprezy na wierchomli rozwijaly sie tak dalej!
wiekszosc osob ma jednak zastrzezenia co do trasy. sama linia poprowadzona dosyc ciekawie i przyjemnie. dobrze byloby jednak gdyby budowniczowie trasy nauczyli sie budowac hopy bo to co zrobili w wierchomli to totalna porazka. szczegolnie pierwsze drewniane wybicie na poczatku pierwszego lasu oraz drewniane wybicie przy wyjsciu z niego. chyba nalezaloby oprocz wybicia zrobic takze ladowanie, prawda?
wiekszosc osob ma jednak zastrzezenia co do trasy. sama linia poprowadzona dosyc ciekawie i przyjemnie. dobrze byloby jednak gdyby budowniczowie trasy nauczyli sie budowac hopy bo to co zrobili w wierchomli to totalna porazka. szczegolnie pierwsze drewniane wybicie na poczatku pierwszego lasu oraz drewniane wybicie przy wyjsciu z niego. chyba nalezaloby oprocz wybicia zrobic takze ladowanie, prawda?
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
radacz - chyba gadalismy na wyciagu ... :)
ale odnosnie tego co napisałes: tam było lądowanie tylko że mozna powiedziec: znajdowało się ono poza zasięgiem moich lotów wiec starannie omijałem to wybicie:). a pierwszy przelot nad korzeniem wg. mnie był fajny... ale zdradliwy - cały czas jeszcze patrze na rany na nodze które zrobiło mi drzewko stojące za tym hopkiem xD
kermittt - tylko błagam, niech tam będzie moja fota :D to jest pech nie dość ze nie mam żadnego zdjęcia to ... nawet koledzy na trasie zamiast cykać mi fotki to mnie nagrywali ;D
ale odnosnie tego co napisałes: tam było lądowanie tylko że mozna powiedziec: znajdowało się ono poza zasięgiem moich lotów wiec starannie omijałem to wybicie:). a pierwszy przelot nad korzeniem wg. mnie był fajny... ale zdradliwy - cały czas jeszcze patrze na rany na nodze które zrobiło mi drzewko stojące za tym hopkiem xD
kermittt - tylko błagam, niech tam będzie moja fota :D to jest pech nie dość ze nie mam żadnego zdjęcia to ... nawet koledzy na trasie zamiast cykać mi fotki to mnie nagrywali ;D