sa 2 nowe hopy na trasie, jedna pod wyciagiem, druga na samym koncu, obie calkiem konkretne. nie wiem czy tomek pusci tamtedy trase, ale jesli tak to zapowiada sie ciekawie.
tez sie postaram byc, ale ze chodze i jestem sprawny to pewnie mi to wyjdze chociaz jak narazie skarbonka pustką swieci ;P moze na dwa dni...wolałbym...
co do hopy jakaś fota może? bo wątpie zeby przebiły tą z Żaru, chyba ze inny charakter otoczenie jej itd :)
byłem dziś na Chełmie i bandy sa bardzo dobre jak i cała traska, jest sucho i mozna ostro smigac:) jesli edzie taka pogoda w dzien zawodów to bedzie na co popatrzec:D pozdrawiam
Szkoda że chopki nad drogą nie będzie bo można bylo by coś nią nadganiać :)
Ale trzeba przyznać że tee nowe chopki to troszke hardcore'owe są, nawet nie same chopki tylko fakt z jaką prędkością ląduje się na dość stromy niestabilny teren z drzewkami... ;p
Co do pogodny to od poniedziałku ma lać.. więć szansa że w niedziele będzie padać .. :/ też jakaś jest... ale oby bylo sucho :) i zimno ;p
Witam Panów !
Najświeższe informacje z MSC City.:)
Góra Chełm wlaśnie została "zwilżona"przez lekką letnią ulewę.:P(mimo to temp. się nie zmieniła ....cholernie duszno :/), ale obawiam sie że na tym sie nie skończy.:|
Oby było ładnie nie za gorąco i nie za mokro :/ bo będe fotki robiła ,więc jak coś to upominać się po ndz.