CHECKER PIG FULLY ---> czy sie nada ??
CHECKER PIG FULLY ---> czy sie nada ??
siemka
tak jak w temacie, co mozecie powiedzieć o tej ramce, jest na allegro, i chciałbym ją kupić
jezdze FR, mało skoków wiecej zjazdów !!
dołoże 300 PLN i bede miał DM FR 3.0 z tym samym damperem, tylko nie potrzebuje tyle skoku!!
tak jak w temacie, co mozecie powiedzieć o tej ramce, jest na allegro, i chciałbym ją kupić
jezdze FR, mało skoków wiecej zjazdów !!
dołoże 300 PLN i bede miał DM FR 3.0 z tym samym damperem, tylko nie potrzebuje tyle skoku!!
tylko ze dm pracuje h*jowo najpierw twardy a później mięki,
poprostu nigdy nie słyczałem o tym CHECKER'ze i nie wiem do czego on jest, znalazłem coś ale po niemiecku, i nic z tego nie rozumiem, ramka wygląda spoko, no może ten wahacz taki chudy, no ale jak za 9 stuff, no sam nie wiem myślałem tez za akitą z swingerem 6 no ale to juz 1600PLN
poprostu nigdy nie słyczałem o tym CHECKER'ze i nie wiem do czego on jest, znalazłem coś ale po niemiecku, i nic z tego nie rozumiem, ramka wygląda spoko, no może ten wahacz taki chudy, no ale jak za 9 stuff, no sam nie wiem myślałem tez za akitą z swingerem 6 no ale to juz 1600PLN
hmm tak siedze na allegro i ten CHECKER PIG FULLY łudząco mi przypomian to :
http://www.allegro.pl/item214942925_poi ... es_pl.html
http://www.allegro.pl/item214942925_poi ... es_pl.html
-
- Kontakt:
Jest masa takich ram ktore wygladaja podobnie od Gianta AC, przez Poisony, CMP, Raleigh itd. Rama bedzie dzialala tak jak kazda inna z tym systemem czyli calkiem fajnie. Kwestia ile to ma kosztowac i jak wyglada kwestia z gwarancja. Generalnie firma Checker Pig jest lub tez byla znana i ceniona firma slynnaca z innowacji w dziedzinie amortyzowanych ram. Zamiast damperow ladowali jakies elastyczne elementy ktore dzialaly jak sprezyna. Jesli rama stoi <1500 i ma gwarancje akceptowalna w Polsce przynajmniej na rok to wg mnie warto bo masz nowke rame na gwarze ze sprawdzonym systemem zawieszenia.
n0 ridE n0 fUN