Tanie hample hydrauliczne od dh ..
Tanie hample hydrauliczne od dh ..
Siema . W tym przypadku odrazu mowie ze nie uzylem opcji szukaj . Potrzebuje hampli do dh hydraulikow nie iwme jakie wziasc. Wlasnie z cena kasy nie mam zaduzo bo amorek i ramka itp . A przeczytalem w artykulach na dh zonie ze tarczowki mechaniczne bez sensu brac. Tak wiec tanie hydrauliki lepsze od mechanikow w miare cena/jakosc . Czekam na odpowiedzi i przepraszam za temat.
wziąć ! nie wziaść.
po co przepraszasz jak mogles uzyc szukarki.
mowisz ze masz ograniczone fundusze, tzn. ile ? 100-300zl na hampel ? ja polecam hfx 9, ksztaltuje sie w granicach 250zl, napewno na poczatek ci wystarczy, a co do tego ze mechaniki sie nie nadaja do downhillu to troche prawda, ale sa mechaniki ktore przewyzszaja praca hydrauliki.
po co przepraszasz jak mogles uzyc szukarki.
mowisz ze masz ograniczone fundusze, tzn. ile ? 100-300zl na hampel ? ja polecam hfx 9, ksztaltuje sie w granicach 250zl, napewno na poczatek ci wystarczy, a co do tego ze mechaniki sie nie nadaja do downhillu to troche prawda, ale sa mechaniki ktore przewyzszaja praca hydrauliki.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
Artykuły na dhz w większości są dosyć stare i nie aktualne, więc nie ma co się nimi sugerować. Zdecydowanie bierz te BB5, ponieważ za 350zł nie kupisz nowych hydraulików, które będę hamowały tak jak avid. 5-tki to naprawdę świetne hamulce (duża siła i dobra modulacja) i nie musisz szukać niczego innego. Jeżeli udałoby Ci się dozbierać 200zł to kup shimano 525.
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Kup se te całe BB5 ale ja na twoim miejscu bym dozbieral i kupił 2x hfx9. kazdy ma inny gust jedni mowia ze do dupy ale mi sie nawet podobają w przeciwienstwie do 525 :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt: