Korbyy ahhh
Korbyy ahhh
wie ktos moze dlaczego strzelaja i skwierczą mi korby nawet gdy są skręcone na max i luzów nie ma i jak to naprawic prosze o pomoc pozdrawiam
-
- Kontakt:
Ja tak miałem jak był wkład spiepszony. Wymieniłem i jest ok. Może spróbuj wyczyścić wszystko i nasmarować... Poza tym k***a mówisz do gościa w temacie z naklejkami, że mu zajebiesz za to, że zakłada taki sam temat jak był, a dokładnie tak samo zrobiłeś. Max 4-5 dni temu był o tym obszerny temat... Patrz się na siebie dopiero potem zwracaj uwagę.
Racja :) Nie będe taki sam jak Nestor i powiem że u mnie też tak strzelały, ale wymiana suportu nie pomogła. Okazało się że to piasek się dostał w miejscu insertów na pedały.Koleszkowiec pisze:Ja tak miałem jak był wkład spiepszony. Wymieniłem i jest ok. Może spróbuj wyczyścić wszystko i nasmarować... Poza tym k***a mówisz do gościa w temacie z naklejkami, że mu zajebiesz za to, że zakłada taki sam temat jak był, a dokładnie tak samo zrobiłeś. Max 4-5 dni temu był o tym obszerny temat... Patrz się na siebie dopiero potem zwracaj uwagę.
-
- Kontakt: