Siemka
otóż chodzi mi o to że jak narzie jeździłem na cienkim rowerku i dość mocno zastanawiłem sie nad nowym rowerkiem i odrazu mówie że chciałbym ten rower kupić dość tanio.
w jednym ze sklepów internetowych znalzłem cos interesującego: http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_530748 ... PZTA_.html
teraz krótkie pytanie czy warto??
a jak nie no to jaki rower możliwe w małej cenie
BYło było było. W tej cenie pomysl tez o Krosie SIGN DS 06 bo byly na allegro za 1300 a moim zdaniem jest cuiut lepszy. Przez koła i korbe. A za reszte kup kask i ochraniacze i poszukaj bo było sporo takich tematow.
dzieki wielkie a co do ochraniaczy to na to mi rodzice zasponsorują wiec jest git dzieki za opinie
a co do krosa to niezbyt jestem przekonany do tej marki
Buła333 Ja bym radził się przekonać do tej marki bo nie jest zła na początek - ja zaczynałem od Krossa Panica i był wypas, tylko z czasem sie wymienia...
wszyscy pieprza takie glupoty patrzac na ich marketowe wybryki... i kupuja gowno zamiast roweru bo wydaje im sie ze jakas tam firma jest lepsza... tlyko dla tego ze w PL nie ma ich rowerow w markecie:D
ten niby nie jest zly ale ktos wczesniej powiedzial ze SIgn DS ma lepsze kola i korbe a Ja sie z tym zgadzam...
wiec popatrz na czym jest Sign i poczytaj o tych czesciach opinie a zmienisz zdanie
Ja mam gt chuckera 3.0 ale z roku 2006. nie nazekam choć pierwsze co wymieniłem to amortyzator, tyle ze w roku 2006 był rst gila plus t6 , na drop off'a III z roku 2006 (kupiłem na alegro uzywanego za 680zł) i teraz jest git.
Jeżdże w lekkim dh i nic sie nie dzieje. Ewentualnie jakis uzywany rower do dh znajdziesz czy na giełdzie czy na allegro. pozdro
aha dzieki wielkie a co do kros nie jestem zbyt przkonany gdyż kumpel miał wspomnianego Sign DS i problem z nim był taki że po jakimś miesiącu względnie lekkiego DH rama sie złamała xD no ale cóż może aurat felerny egzplarz czy cuś a jeszcze takie pytanie który z tych rowerów (Sign Ds i Chuker 3.0) jest bardziej solidnie wykonany??
Ja bym brał krossa, jeden koles na DSie trzaska 36 z garazow na plaskie, na tym forum byl chyba filmik. A jak ktos skacze jak worek ziemniakow to i signa zlamie. A zreszta to nie jest rower do dh.
gosciu w sklepie doradził mi zebym kupił gt chuckera niż sign ds. I nie nazekam na rower choc skakałem z dropów 2 m na płaskie. A i w gt sa bardzo lipne pedała, nie trzymaja dobrze podeszwy buta.
cóż czytałem ciut na innych forach i z tego co sie dowiedziałem to kros ma lepszy osprzet a GT lepszą ramke
a co do pedałów to na bank nie bede jeździł na tych co bd z rowerem tylko na tych którem mam w swoim starym rowerze więc teraz to sam nie wiem czy GT czy Kros
rama czy osprzęt
aha spoko
jeszcze musze sie przespać z decyzją a jak na razie chyba raczej mnie na GT ciągnie gdyż z teog co sie dowiedziałem ma mocniejszą ramke i jest solidniej wykonany
A ty ciagle swoje, to po co zakladales ten temat skoro i tak postawisz na swoim. Doradzaja ci zebys bral cos a ty cos innego i tak wezmiesz. Moje zdanie to kross i tyle. A GT nie sadze zeby mil lepsza rame, to ten sam poziom, Cudow nie bedzie.