MP BMX w Dzierżoniowie

wiewiorboss
Kontakt:

Post autor: wiewiorboss »

Ogólnie PZKOL wali w CH. Np prosty przykład Dlaczego tylko zawodnicy XC SZOSA I TOR mogą mieć stypendium za dobre wyniki. Powód jest prosty do tej pory nie chciało się ruszyć nikomu dupy by dopisać DH,4X,i BMX RC. i tak scena grawitacyjna cierpi. A co do MP BMX to też słyszałem że z tym torem jest nie zaciekawię.. ale prawda jest taka że jak się samemu czegoś nie zorganizuje to resztę tylko nasrać i Podpalić.. jak to mówi Prezes. Żeby zrobić na złość PZKolowi zrobimy chyba zawody na naszym torze w Tl w ten sam dzień co ich zasrane MP, z tym że skołujemy odrazu fajne nagrody itp. a oni niech dalej piją i wałują kasę..
http://www.myspace.com/animodj / ogień jest tylko jeden... ogień z dupy:)
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Taaak, zróbcie zawody u siebie..z checią na nie przyjade zamiast jechać na lipny tor do Dzier..coś tam :P.Tylko się pospieszcie...bo czasu wam mało zostało :D:D
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Wiewiór, weź ochłoń nieco. Odkąd się orientuję to wymienione przez Ciebie dyscypliny ,,niegrawitacyjne'' są dyscplinami olimpijskimi więc akurat to, że ktoś płaci za wyniki wcale mnie nie dziwi. :-P Wiewiór, czekam aż urządzisz miszczostwa kraju, wręczysz medale i tp. :-D
Ukłony.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

co da to ze nie pojedziemy do dzierzonowa tylko tyle ze obecni tam zeswiniorzeni prezesi klubow oraz inne grube swinie powiedza o zawody zostaly rozegrane,wygraja lokalni rajderzy. A pzkol zakonczy zajebista plenta taka jak przy info ze zachecamy wszystkich do wyrabiania licencji, napisza zawody sie odbyly niestety scena racingu w polsce nie istnieje wiec damy wiecej pieniedzy panu langowi. ave
spectomo
Kontakt:

I tak nie dadzą, i tak.....Tak to pokażemy że kładziemy lachę na c.hujową organizację, i MP w BMX zobowiązują organizatora do czegoś....i ciekawe czy dla Mistrza byłby chociaż dyplom i uściśnięcie dłonie, czy znów totalna olewka i po uiszczeniu opłaty startowej rola Pzkol by się skończyła??
Slipczak
Kontakt:

oni i tak klada lache dla nas wiec czy wystartujesz czy nie dla nich to wszystko jedno grunt zeby jakies jelenie wyrabialy licencje i wystartowaly. Jezeli zalezalo by im na czymkolwiek zobaczyli by gdzie mozna rozegrac zawody jakiekolwiek badz przynajmniej jakies lokalne zrobili na swoim torze, a tak chodzi tylko o zgarniecie jakiegos umowionego hajsu, a w kalendarzu zostanie zaznaczone ze zawody sie odbyly !
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Pewnikiem PZKol dostaje jakąś kasę od UCI na promocję BMX w Polandzie więc muszą coś zrobić. :-D Lewe faktury poksięgują a rzeczywista kasa pójdzie na... Gabinet prezesa Walkiewicza. :-D

Jak Tomo nie jedzie to ja pojadę, zawsze to jedną pozycje wyżej się będzie. :-D Slipczak - Ty też zostań w domu. :-D
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Slipczak
Kontakt:

bodzio bodzio :), ta Twoja chec rywalizacji. I jest dymelat czy tluc sie przez cala Polsce na chujawa trase widmo, gdzie odbeda sie chuje zawody czy zostac w domu i ogarniac wlasna impreze.
Slipczak
Kontakt:

co z tym lokalniakiem, rzucil chec ze zrobi fotki i zapomnial chyba, albo juz mu przeszla faza na bmx, przesiadl sie na skuter i teraz podrywa okoliczne lasencje :). Odbior
Slipczak
Kontakt:

"Polski Związek Kolarski zaprasza wszystkich chętnych, którzy jeżdżą na rowerach BMX. Warunkiem dopuszczenia do zawodów jest posiadanie tylko ważnej licencji kolarskiej na 2007 rok. O zasadach wyrobienia licencji dowiecie się w dziale szkolenia PZKol pod numerem telefonu - (0-22) 758-79-85.

Jeśli chcesz zostać pierwszym mistrzem Polski BMX nie zwlekaj. Jeszcze dziś dowiedz się jak wyrobić sobie licencję PZKol!"

z aktykulu o Mistrzostwach. Umia rozpromowac i zachecic zawodnikow na Impreze :)
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

Slipczak z artykułu, to oni zachęcają do zrobienia licencji, a nie do udziału w zawodach. To raz, a dwa, to chyba w ubiegłym roku były pierwsze MP w BMX RC w Białymstoku? czy mnie pamięc myli? achhh, ten dzielny Pzkol:) niczym dzielny Konrad Wallenrod...

Pzkol - Polski Związek Kolegów...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Slipczak
Kontakt:

trzeba przyznac ze jestes bystrzak. Wkleilem ten fragment bo jest najdobitniejszy i praktycznie, tak wyglada info o zawodach ze skupia sie na tym zeby wyrobic licencje. Tak rok temu byly z a j e b i s t e Mistrzostwa w Bmx rc :)
spectomo
Kontakt:

[quote="kondzik16"]Slipczak z artykułu, to oni zachęcają do zrobienia licencji, a nie do udziału w zawodach. To raz, a dwa, to chyba w ubiegłym roku były pierwsze MP w BMX RC w Białymstoku? czy mnie pamięc myli? achhh, ten dzielny Pzkol:) niczym dzielny Konrad Wallenrod...

Nie było mistrzostw polski w bmx rc, przynajmniej nie ma takiej grawerki na pucharze który zdobyłem w białym w kategorii ELita.
" Za zwycięstwo w zawodach Bmx w kategorii Elite,Białystok 25 sierpien 2006"..wiec nic na temat Mistrzostwa Polski BMX RC :D
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

mhm, najwyraźniej mi się porąbało :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

kurcze, chyba nie zdaze sie zapisac nie wie ktos czy moze bedzie taka mozliwosc na miejscu ??
Pete
Kontakt:

Post autor: Pete »

Podejrzewam że będzie taka możliwość.
Również mogę wprowadzić jedno dniowe licencje z możliwością wyrobienia na miejscu. Mam na myśli PZkol.

Organizator : P. Bajda 501-252-038
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

Dzieki za info mam nadzieje ze jakos da rade bo szkoda by bylo jechac na marne, a tak wogole to jak dojechac na tor ?
Moze ktos ma jakies dokladniejsze informacje, o ktorej sie zaczynaja zawody i takie tam.
Zwolson
Kontakt:

Post autor: Zwolson »

Wogle ludzie foty toru niech da ktoś :)!!
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
kogutFR
Kontakt:

Zdjęcia toru

Post autor: kogutFR »

Slipczak pisze:co z tym lokalniakiem, rzucil chec ze zrobi fotki i zapomnial chyba, albo juz mu przeszla faza na bmx, przesiadl sie na skuter i teraz podrywa okoliczne lasencje :). Odbior
Fotki juz gotowe, co do skuterów mnie to nie kręci nawet na BMX nie jezdze tylko w DH a foty obiecalem zrobic bo wiem jak to jest w ciemno na traske sie wybierac. Tak dlugo ich tu nie zamieszczalem bo mialem problemy z internetem ale oto one:
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=55343583853812759765
A że tyle to zajęło to jeszcze bonus MAPA DOJAZDU(niebieskim krzyzykiem zaznaczony jest tor):
http://rapidshare.com/files/43499406/DDZ.rar.html
ODPOWIEDZ