KTO MA DUNCON-a COCK-a ??????????

quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

i dlatego w budzecie na ramy nigdy nie uwzgledniam DC...
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

a ja śmigam na pitbullu 2003 i jestem bardzoooooo zadowolony... to ze sie sypia strasznie tosy i teraz te przypadki z cockiem to nie oznacza chujowej firmy.... ja osobiście DC polecam... swoja rame nieźle katuje, obrywa ostro i jest extra ;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

nowe pitbulle są zajebiste i już nie pękają
2003 to tak ale nowe nie

cock jest nową ramą i trzeba ją jeszcze dopracować

to samo bylo z pitbullem i amstaffem
w 2003 ja zapalki pekaly a teraz co?? juz bardzo mało sie slyszy o polamanych pieskach
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
SN@KE
Kontakt:

DunCon jest wedlug mnie do dupy..

Post autor: SN@KE »

Moj kumpel mial rok temu Amstaffa - zlamal przy głowce jak zeskakiwal z kraweznika 10 cm ;(

Jeszcze w tamte wakacje kupil PitBulla - zlamal w tym roku ( na wzmocnieniu pomiedzy dwoma tylnymi trokatami) - zlamaj ja gdy skakal z 0,5 metrowego murku :(

A "porzadna" firma DunCon przyspawala mu to wzmocnienie tak ze moj dziadek lepiej by to zrobil, a jak pomalowala (hahahaha) innym odcieniem lakieru.

Ale chodzi o to ze tak jak ktos juz tu powiedzial, kazdy moze skrzywdzic ramke na czyms innym.

Osobiscie podobaja mi sie DC ale jakby sie nie lamaly (miejmy nadzieje ze te PITBULLE z tego roku sa mocniejsze).

KONIEC WYKŁADU :D

Wiara - na rowery :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

[quote="krabol"]nowe pitbulle są zajebiste i już nie pękają
2003 to tak ale nowe nie

cock jest nową ramą i trzeba ją jeszcze dopracować

to samo bylo z pitbullem i amstaffem
w 2003 ja zapalki pekaly a teraz co?? juz bardzo mało sie slyszy o polamanych pieskach[/quote]

jak nie pekaja jak pekaja kumplowi co xc jezdził na pitbullu 18 pekło przy tylnim haku
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

napisałem ze malo sie slyszy o polamanych DC ( pitbull i amstaff) ale jak juz ktos powiedzial ze kazda rama moze peknac nawet na krawezniku

chodzi mi o to ze w tym roku o wiele miej DC sztywnych peka niz w tamtym roku, zeszloroczny amtaff to pekal na krawezniku a tegoroczny juz o wiele lepiej, tak samo pitbull pekal na hakach i na boosterze tylnim to teraz to juz poprawili i jako tako sie trzyma

:)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
DUO
Kontakt:

Post autor: DUO »

ja rok temu kupilem pitbulla DUO i jest bardzo zadowolony...ramka wytrzymuje baaardzo duzo i trzyma sie swietnie...szkoda ze DC zrezygnowal z jej produkcji
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Krabol gadasz jak potłuczony kazio :/
czym sie tak podniecasz ?? wychwalasz te ramy a one naprawde nie są warte swojej ceny !! Amstaff powinien byc w cenie dragstara, pitbull w okolicach a-ganga albo nawet taniej ! a cock ok 1100 ... reszte pomine (tego nie ma do czego porownac z ceną) czyli tosie i niby zajebistą rame zjazdową do mega hardcore presta canario....
Moim zdaniem cenią sie za bardzo ! przeceniają swoje produkty ! i tyle :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ODPOWIEDZ