Niebawem powstanie nowy team ktory szuka ridera.
Bedzie nim prawdopodobnie Sulej albo Rot ale niewiadomo jeszcze..
Na kogo stawiacie i dlaczego?
Moze warto sponsorowac kogos innego niz 2 wyzej wymienionych?
Wymagania to min:
-wyniki w zawodach
-wszechstronnosc(fr,park street) ale nacisk na dirt
-respekt na dzielni
-pomoc przy ulepszaniu produktow
moim zdaniem to ten "team" powinien wybrac nowego. albo zróbcie rekrutacje :) przez tydzien, dwa bądz ile tam chcecie sprawdzajcie umiejetnosci obu wiadomo jeden jest lepszy w tym drugi w tym ten który lepiej bedzie pasował trafi do teamu. jak jeszcze grałem w mohaa to w taki sposób przyjmowalismy nowych ziomków do klanu i był to naprawde dobry sposób.
ja ze swojej strony polece pewnie nikomu nieznanego micha :) (dla zainteresowanych pinkbike->szczecinek)
Boże i co łapankę zrobicie? Kurde sami powinniście wiedzieć kogo chcecie. Jeździcie na zawody, macie riderów w teamie. Po co cała szopka. Zaproście ewentualnych chętnych i niech się wykażą. Po co jakieś głosowania.
złamał bicza, teraz jezdzi na octane,
ma respekta, jezdzi wszystko ale najwiecej na skateparkach i dirtach, a wyniki nie wiem czy on ma ale brał udział w DJ na festiwalu w szlarskiej w 2006:)
Widzę że bierzecie Suleja pod uwagę i mi również podoba się jego jazda. Ale w Polsce jest wielu innych i dobrych riderów.
A co do reszty, człowiek założył normalny poważny temat a wy se jaja robicie, i w taki oto sposób to forum schodzi na poziom poniżej krytyki
trampekTeam to Ocatne One. Sposób wyboru jest dziwny i kto może na to odpowiedzieć bo przecież dobrze zna ich tu niewielu. Powinni sprawdzić obu na własne oczy i tyle.