Mi też przysłali od Hayes'a i też tylko 3 nalepki ale miło z ich strony, że chciało im się w ogóle wysyłać. Ja jeszcze pisałem do Santa Cruz (crazy krank) to trzeba wysłać im koperte A4 zaadresowaną na siebie ze znaczkami :P
Dzisiaj przysłali mi paczke z Velo. W środku było 20 naklejek, plakat Author Gang :D , 2 długopisy i dwa katalogi, miły gest z ich strony. Myślałem że będzie tego mniej ale postarali sie widać. ;p
Lady's and Gentlemen, May I request for a few gadgets or stickers with different sizes and forms from your firm. I know that this firm is noted for its good products and that I'm an avid fan of it. Hoping that you'll give this request your kind attention for which I shall be very grateful. Very truly yours,
Ziomeczeki ja mam taka prosbe. ?Mianowicie mozecie mi podac adresy gdzie sie zwrocic do ziomkow o naklejki? Bardzo bym prosil z gory dzieki i pozdrawiam
wyslalem do paru firm odpisal tylko duncon i napisali mi ze w tecj chwili nie maja zadnych "gadzetow" i jezeli chce cos dostac to powinienem odwiedzic ich stoisko w szklarskiej na festiwalu;)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Chciałem wysłać list do santy ale za bardzo nie wiem ja to zrobić ?? chodzi mi tylko o sprawy płatności czyli jakie znaczki i ile to mniej więcej by wyszło do USA
marcin_wgd zajdz na poczte sie zapytac tam czy wszystko powiedza. wiem ze to trzeba wyslac tak ze do jedenj koperty wsadzasz druga. Na jednej kopercie piszesz ze ty adresat a oni odbiorca a na tej kopercie ktora wsadzasz do srodka piszesz ze oni nadawca a ty odbiorca. oni pierwsza koperte wyrzucja i do tej drugiej wsadzaja naklejki i wysylaja do ciebie ;)