nie bierzcie tej ramy....
nie bierzcie tej ramy....
http://allegro.pl/item217542631_sekim_b ... morek.html
miałem ją w rekach ale ją odesłałem do typa przed remontem . Wachacz był popekany i pordzewiały .
Hak krzywy. Miski od sterów do główki mozna było wbić bez problemowo 2 uderzeniami mlotkiem przez deske. Ogólnie to ten typek oszukal kiedys z tą ramą stąd ten post( był na dh zone kiedys o tym temat)
miałem ją w rekach ale ją odesłałem do typa przed remontem . Wachacz był popekany i pordzewiały .
Hak krzywy. Miski od sterów do główki mozna było wbić bez problemowo 2 uderzeniami mlotkiem przez deske. Ogólnie to ten typek oszukal kiedys z tą ramą stąd ten post( był na dh zone kiedys o tym temat)
PinkBike http://tiny.pl/w765
-
- Kontakt:
a może pospawał to wszystko i jest dobrze, miejsca które wymieniłeś można pospawać w tej ramce.
Pamiętasz, miałem podobną sytuację, kosztowało mnie to dużo nerwów, ale pospawałem MIGiem i jest lepsza jak nowa, a w wachaczu tam jest otwór wentylacyny, na samym dole, dlatego tam rdzewieje
ale miejsce jest nieszkodliwe
Może to ktoś z rodziny tamtego kolesia był HAHAHA:D
Pamiętasz, miałem podobną sytuację, kosztowało mnie to dużo nerwów, ale pospawałem MIGiem i jest lepsza jak nowa, a w wachaczu tam jest otwór wentylacyny, na samym dole, dlatego tam rdzewieje
ale miejsce jest nieszkodliwe
Może to ktoś z rodziny tamtego kolesia był HAHAHA:D
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
witam jestem właścicielem owego sekima
chciałem poinformować wszystkich niedowiarków i frajerów że rama jest w 100% sprawna nigdy nie była spawana czy też pęknięta .
A to że w kole brakuje koła to co. Na zdjęci brakuje bo nie mam własnego aparatu i się spieszyło
koło zostało juz naprawione to tyle
a koleszka podający sie jako pitbul niech najpierw się zapyta o historię ramy a puzniej pisze te bzdury HWD pitbul!!!! amortyzator to MOZO a nie dnm mogę wysłać foty
chciałem poinformować wszystkich niedowiarków i frajerów że rama jest w 100% sprawna nigdy nie była spawana czy też pęknięta .
A to że w kole brakuje koła to co. Na zdjęci brakuje bo nie mam własnego aparatu i się spieszyło
koło zostało juz naprawione to tyle
a koleszka podający sie jako pitbul niech najpierw się zapyta o historię ramy a puzniej pisze te bzdury HWD pitbul!!!! amortyzator to MOZO a nie dnm mogę wysłać foty
-
- Kontakt:
Skoku ramy raczej nie uzyskasz ponad 200 bo damper jaki można wsadzić to max 200mm i 56mm skoku ale przy tym nawet przy 24 calowym kole dobija rura podsiodłowa do opony. Wiem bo mam taką ramę z kołem 24 cale i damperem 200mm i 56 mm skoku.
pozdro
Edit:
A tak wogóle to Byzon a nie Bizon , bizon to kombajn ;)
pozdro
Edit:
A tak wogóle to Byzon a nie Bizon , bizon to kombajn ;)
-
- Kontakt: