Trailer NWD V
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no już ogladałem i film może być fajny a muzyczka w trailerze to he he posenka the white stripes i melodia też z tej piosenki ( tytuł to seven nation army a zespół to the white stripes) tylko że ją śpiewa jakiś czarnuch ( czarnuch = hip holowiec) ale trailer fajny film tez może być spoko to już się doczekać nie moge a we wrześcniu jib 2 zobaczy kto wyjdzie z tej walki na tarczy
ehhh lipa. takie to odgrzewane wszystko. dropy, dropy, pare wall ride,kilka dertow, wszystko to samo ;) moze akcent z wozem policyjnym fajny ^^ ale takie wstawki to tez standart hieh.
takie to wszystko.. odgrzewane. muza taka jakas... spokojna, nie pasuje mi do tego. moze z inna muza inaczej by to wygladalo? zara zobacze i napisze wrazenia :D:D
takie to wszystko.. odgrzewane. muza taka jakas... spokojna, nie pasuje mi do tego. moze z inna muza inaczej by to wygladalo? zara zobacze i napisze wrazenia :D:D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Szkoda ze ciagle sa Ci sami bikerzy ale z tego co widac na trailerze niezle trasy. Jesli ktos bedzie wiedzial co to za soudtrack to prosze o wiadomosc na priva.
Sciagnijcie sobie z dzialu movies na pinkbiku "CrankWorks 2004 - Clip#2 " - tam dopiero jest swietna muza - chyba Guano Apes - Open Your eyes.
Sciagnijcie sobie z dzialu movies na pinkbiku "CrankWorks 2004 - Clip#2 " - tam dopiero jest swietna muza - chyba Guano Apes - Open Your eyes.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Acha, a co do sterownikow to mysle ze najlepiej bedzie zainstalowac nowy pakiet - http://www.programosy.pl/index.php?s=programy&ss=kodeki -> K-Lite Codec Pack 2.26 Full. Ja go mam i nie mam problemu jak do tej pory z zadnym filmem. podzr
"Words of wisdom - Full Face helmet"