13.10 TVP1 !!!!!!!!!!!!!!!
13.10 TVP1 !!!!!!!!!!!!!!!
będzie ralacja ze szklarskiej jakies pierdoły ale zawsze przed chwilą cos było ale akurat na koniec wróciłem to zapraszam na 13.10 do jedynki
TVP 1
Program na 08.08.2004 niedziela
12:00
Anioł Pański
transmisja
12:15 Książki na lato
magazyn
12:20 Tydzień
magazyn rolniczy
13:00 Wiadomości
13:15 Światowe Nagrody Muzyczne
Widzowie mają okazję zobaczyć fragmenty koncertu, który odbył się w październiku 2003 roku w Monte ...więcej »
koncert gwiazd
14:05 "Przygody młodego Indiany Jonesa: Słodka pieśń miłości"
Indiana Jones i jego przyjaciel Remy wracają z Meksyku do Europy. W Dublinie znajdują pracę w ...więcej »
reż.Joe Johnston, Carl Schultz, wyk.Sean Patrick Flanery, Ronny Coutteure, Elizabeth Hurley, John Lynch
film przygodowy USA 1994
jakos nie widze tu nic zwiazanego z rowerami
Program na 08.08.2004 niedziela
12:00
Anioł Pański
transmisja
12:15 Książki na lato
magazyn
12:20 Tydzień
magazyn rolniczy
13:00 Wiadomości
13:15 Światowe Nagrody Muzyczne
Widzowie mają okazję zobaczyć fragmenty koncertu, który odbył się w październiku 2003 roku w Monte ...więcej »
koncert gwiazd
14:05 "Przygody młodego Indiany Jonesa: Słodka pieśń miłości"
Indiana Jones i jego przyjaciel Remy wracają z Meksyku do Europy. W Dublinie znajdują pracę w ...więcej »
reż.Joe Johnston, Carl Schultz, wyk.Sean Patrick Flanery, Ronny Coutteure, Elizabeth Hurley, John Lynch
film przygodowy USA 1994
jakos nie widze tu nic zwiazanego z rowerami
Nie dosc ze prezenterka pojebana to jeszcze te jej teksty typu : " A wiec uwazajcie zlodzieje rowerow - strzezcie sie policji " co oona moze wiedziec o dresaach ktorych wychowala ulica, ktorzy dadza ci kose w brzuch za 20 zl :/ A ten gosc na a gangu to spaceman - niezly wymiatacz. Myslalem zee pokaza jakies zjazdy, cos ciekawego a nie rozmowe z doktorem ktory piepszyl bzdury ... po prostu - kaczka to max co moze byc z tvp :/
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
******* TVP 1 !!!!!!!!!!!!!!
Co za hamy !!!!!
QWA , nie mogłem pojechać do szklarskiej już drugi rok z braku pieniędzy !!!,
to jeszcze na dodtatek na stronie www.tvp.pl , w programie telewizyjnym nie nie było o relacji ze szklarskiej !!!!
Myślałem że w tym roku TVP nie będzie relacjonować , a jak wróciłem do domu o 13 to się bardzo ździwiłem że jednak coś jest !!
Dużo nie straciłem , bo gadali o jakiś pierdołach ale fakt jest taki że TVP1 nie zależy na dokładnym informowaniu widza o programie telewizyjnym
Co za hamy !!!!!
QWA , nie mogłem pojechać do szklarskiej już drugi rok z braku pieniędzy !!!,
to jeszcze na dodtatek na stronie www.tvp.pl , w programie telewizyjnym nie nie było o relacji ze szklarskiej !!!!
Myślałem że w tym roku TVP nie będzie relacjonować , a jak wróciłem do domu o 13 to się bardzo ździwiłem że jednak coś jest !!
Dużo nie straciłem , bo gadali o jakiś pierdołach ale fakt jest taki że TVP1 nie zależy na dokładnym informowaniu widza o programie telewizyjnym
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html