uwazam ze to bedzie smieszne
-
- moderator
- Kontakt:
Ja kiedyś przebiłem 2x :S ale to były czasy jak mialem kende kinetics :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wojtek1506 tez tak robie ale na ostatnich zawodach nawet to nie dało rady i tyle koło poległoo ;P co najgorsze nigdzie nie dojebałem felgą, przynajmniej nie czułem... snake taki że nie wiedizałme czy to łatac, nie byle jakas tam mała dziurka, ale ze nie mam detek innych lepszych to załatałem dzisiaj, zobaczymy ;P a i jeszcze high roller ma jakąs wkładke przeciw snakom niby, no cóż, tym razem zawiodła ;P
http://dhcyc.pinkbike.com
Mnie max jeden kapeć, a jeżdżę na zwykłym złomie od 2 klasy podstawówki bo na taki rower jaki bym chciał to może zarobię jak do pracy pójdę.
A z tymi częstymi przebiciami jak mi się zdarzały co kilka dni to dałem dodatkową opaskę ze starej dętki między dętką prawdziwą, a felgą i jest spokój, polecam też posypać oponę od środka mąką ;P
A z tymi częstymi przebiciami jak mi się zdarzały co kilka dni to dałem dodatkową opaskę ze starej dętki między dętką prawdziwą, a felgą i jest spokój, polecam też posypać oponę od środka mąką ;P
Szukam, szukam na topicach owego pierwszego roweru dirtowego...
w sumie to sporo detek sie przebilo w zyciu.. Ale czy nie lepiej byłoby ten temat przerobic na temat w ktorym podajemy swoje patenty na to aby sie te dziw.....ki detki nie przebijaly tak latwo. To juz chyba lepszy patent bo sorry bez obrazy w tym teamcie nic mnie nie smieszy.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sposob na nieprzebicie detki?? najwazniejsze to dobre cisnienie! do tego obrecz,opona,detka nie koneicznie gruba i ciezka (ja smigam na lekkich detkach do xc i juz dawnooo gumy nie bylo) I chyba to logiczne ze jesli wejdzie nam gwozdz to nie ma rady )
najwazniejsze to dobrac cisnienie. Jest tez taki preparat... pzdr