Fox 40R... jak w DH , czy będzie dobry ?
-
- Kontakt:
Fox 40R... jak w DH , czy będzie dobry ?
Siemka. chcę kupić jakiegoś amorka do DH. na stronie MaxDamegeDA WorkShop znalazłem Foxa 40R. i mam pytanie , czy będzie on lepszy od Marzocchi 888 RC2X VA 2007. bo mam do wyboru , albo tego Foxa albo te ósemki z USA mam te ósemki za 2500 czyli tyle samo ile za Foxa w Polsce. Bardzo proszę o rade !!
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
Było... Fox jest bardzo skomplikowany i troche drogi w serwisie;/ na dodatek cena 2500 zł to cena bez gwary itp. Więc jeśli coś zepsujesz to wymiana tej części bedzie bardzo dużo kosztować.
Ja bym brał 888.praca na bardzo wysokim poziomie i wogole super amor :}
Ja bym brał 888.praca na bardzo wysokim poziomie i wogole super amor :}
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"poza tym o panu maxdamage jest wiele postow ,jak to robi w ***** swoich klientow.i jakie scierwo im sprzedaje"
Caly jeden. Do tego koles dostal fajna ramke i mu strzelila. PECH! I nie jedz mi kolego po opini przez jedna ramke na kilkaset ktore po polsce jezdza, ktorej zreszta nawet nie widziales.
Karpiele, brooklyny, cortiny - scierwo? Chyba scierwo o ktorym zawsze marzyles heh
Co do amora, ja bym wolal shive, a jesli juz cos drozszego to 888RV bo ma najlepszy stosunek mozliwosci do ceny.
Foxa swego czasu chcialem sobie objezdzic - gruby, leciutki, super... Tylko, ze jak zaczalem czytac o popsutych to mi sie odechcialo. A psulo sie wszystko po kolei, od pekniec koron po rozwalone tlumiki. Tez znam goscia ktory pojezdzil i przesiadl sie na shive.
Caly jeden. Do tego koles dostal fajna ramke i mu strzelila. PECH! I nie jedz mi kolego po opini przez jedna ramke na kilkaset ktore po polsce jezdza, ktorej zreszta nawet nie widziales.
Karpiele, brooklyny, cortiny - scierwo? Chyba scierwo o ktorym zawsze marzyles heh
Co do amora, ja bym wolal shive, a jesli juz cos drozszego to 888RV bo ma najlepszy stosunek mozliwosci do ceny.
Foxa swego czasu chcialem sobie objezdzic - gruby, leciutki, super... Tylko, ze jak zaczalem czytac o popsutych to mi sie odechcialo. A psulo sie wszystko po kolei, od pekniec koron po rozwalone tlumiki. Tez znam goscia ktory pojezdzil i przesiadl sie na shive.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Diskordia odp..... ty sie od Maxa ;/ !! Kumpel jedyny w swoim rodzaju , nie wiem jak wyglądała sytuacja z tą ramą ale raczej ufam Maxowi .... , Pozatym jak przeczytałem wyzej to pekła ona kolesiowi a nie przyszła pęknieta wiec zamknij ryj ,i z besztaniem przenieś sie na gg..... tutaj mamy doradzic jaki amor kupić.
Ja jestem zakochany w Foxe 40 , mimo tego ze wiem co sie z nim dzieje itp, amorka bym chetnie kupił jednak pomyslał bym wcześniej nad Travisem 203 INT. , i 888rc2x , duzo osób twierdzi ze fox sie jebie duzo tez ze jest luxus , jeśli nie masz kasy na ewentyalny jego serwis to kupuj coś czemu serwis nie bedzie tak często potrzebny Travis/888 , a co do shivera jest naprawde mega jesli chodzi o prace , tylko jest niski .... wiec musisz przemyśleć czy nie bedzie za niaski ... i nie ******* kątów . :)
Pozdrawiam Kruszyna.
Ja jestem zakochany w Foxe 40 , mimo tego ze wiem co sie z nim dzieje itp, amorka bym chetnie kupił jednak pomyslał bym wcześniej nad Travisem 203 INT. , i 888rc2x , duzo osób twierdzi ze fox sie jebie duzo tez ze jest luxus , jeśli nie masz kasy na ewentyalny jego serwis to kupuj coś czemu serwis nie bedzie tak często potrzebny Travis/888 , a co do shivera jest naprawde mega jesli chodzi o prace , tylko jest niski .... wiec musisz przemyśleć czy nie bedzie za niaski ... i nie ******* kątów . :)
Pozdrawiam Kruszyna.