[Kraków] Co z druga edycja Zakrzówka??
[Kraków] Co z druga edycja Zakrzówka??
Siemka. Czy ktoś poinformowany mógłby powiedzieć, czy (tak, jak obiecał Szczęki) 29 lipca odbędzie się druga edycja jump jam'u na Zakrzówku?? Ostatnio impreza była przednia, wiec szykowałem się na drugą edycje, ale zostało kilka dni, do daty, którą ogłosił Szczeki i poki co, ani widu, ani słychu...
Byłbym wdzięczny za sprawdzone informacje.
PS: Do Szczekiego sie nie moge dodzwonic... Chyba zmienił nr, albo cuś ;|.
Pozdro ;)
Byłbym wdzięczny za sprawdzone informacje.
PS: Do Szczekiego sie nie moge dodzwonic... Chyba zmienił nr, albo cuś ;|.
Pozdro ;)
-
- Kontakt:
Heh... Widziałem odpowiedzi w ich oryginalnych wersjach, i naprawde... No niewazne...
Ale ja nie chciałem się dowiedzieć jaka jest pogoda, tylko pytałem (Jesli nie wyrazilem sie dość jasno) czy ktos sie podejmie organizacji, a raczej, czy osoby, ktore organizowały pierwszą edycje, mają zamiar (tak, jak zapowiedziały) zorganizować drugą wlasnie pojutrze - w niedziele 29.07. Czy sie tam wogole oplaca jechac?? Bo zadnego szumu medialnego ;) nie ma :P. Gdyby ktos WIEDZIAŁ cos na ten temat, bylbym wdziecznyz a info.
pozdro
Ale ja nie chciałem się dowiedzieć jaka jest pogoda, tylko pytałem (Jesli nie wyrazilem sie dość jasno) czy ktos sie podejmie organizacji, a raczej, czy osoby, ktore organizowały pierwszą edycje, mają zamiar (tak, jak zapowiedziały) zorganizować drugą wlasnie pojutrze - w niedziele 29.07. Czy sie tam wogole oplaca jechac?? Bo zadnego szumu medialnego ;) nie ma :P. Gdyby ktos WIEDZIAŁ cos na ten temat, bylbym wdziecznyz a info.
pozdro