[Kraków] Co z druga edycja Zakrzówka??

DJ MICROS
Kontakt:

[Kraków] Co z druga edycja Zakrzówka??

Post autor: DJ MICROS »

Siemka. Czy ktoś poinformowany mógłby powiedzieć, czy (tak, jak obiecał Szczęki) 29 lipca odbędzie się druga edycja jump jam'u na Zakrzówku?? Ostatnio impreza była przednia, wiec szykowałem się na drugą edycje, ale zostało kilka dni, do daty, którą ogłosił Szczeki i poki co, ani widu, ani słychu...
Byłbym wdzięczny za sprawdzone informacje.
PS: Do Szczekiego sie nie moge dodzwonic... Chyba zmienił nr, albo cuś ;|.
Pozdro ;)
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

poki co to zimno jest :D
MateuszWLCK
Kontakt:

Post autor: MateuszWLCK »

0gór Od jakiegoś czasu nabijasz tylko posty, piszesz jakieś pierdoły, zamknij ryj bo nie wiesz jaka w krakowie jest pogoda. Swieci słońce :P
bleee
Kontakt:

Post autor: bleee »

Ogór nie pier.dol, cieplo jest w ****, ludzie sie w rzekach kapia, to dlaczego nie mialoby byc 2 edycji? Jest cieplej niz na ostatniej edycji bylo. Takze macie moje blogoslawienstwo
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

wiem jaka jest pogoda bo mieszkam niedaleko krakowa a dzisiaj bylo juz dosc goraco wiec spoko
DJ MICROS
Kontakt:

Heh... Widziałem odpowiedzi w ich oryginalnych wersjach, i naprawde... No niewazne...
Ale ja nie chciałem się dowiedzieć jaka jest pogoda, tylko pytałem (Jesli nie wyrazilem sie dość jasno) czy ktos sie podejmie organizacji, a raczej, czy osoby, ktore organizowały pierwszą edycje, mają zamiar (tak, jak zapowiedziały) zorganizować drugą wlasnie pojutrze - w niedziele 29.07. Czy sie tam wogole oplaca jechac?? Bo zadnego szumu medialnego ;) nie ma :P. Gdyby ktos WIEDZIAŁ cos na ten temat, bylbym wdziecznyz a info.
pozdro
bleee
Kontakt:

Post autor: bleee »

ja tez bo sie wybieralem ;] chyba jednak nici z tego
bobnh
Kontakt:

Post autor: bobnh »

Zakrzówek jam 2 prawdopodobnie odbędzie sie ...lecz nie 29 z powodu wyjazdu szczkeiego (nie ma go w PL ) który wraca właśnie 29.

"
JA
hmm, jak ty wracasz 29 to co z Zakrzówek jam ?
szczeki
nie wiem
szczeki
później sie zrobi
"

i wszystko jasne

pzodro
http://bobpl.pinkbike.com/
DJ MICROS
Kontakt:

Wlasnie o takie info mi chodzilo :). Dzieki Bob. Szkoda, ze nie bedzie 29 lipca... Moze tydzien pozniej... No to w takim razie - do zobaczenia wkrotce.
Pozdro
ODPOWIEDZ