superliga-question
-
- Kontakt:
superliga-question
22 września gdzieśtam odbędzie sie superliga,
co do tego mam pytanie bo widzialem jak tu milkman startowal, czy ja majac 13 lat moglbym tam wystartować i poza tym ile musialbym zaplaci i czy można ominąc jakieś duże chopy? moge nie odpisywac bo pisze z kafejki i wracam 03.08. pozdro i dzieki
co do tego mam pytanie bo widzialem jak tu milkman startowal, czy ja majac 13 lat moglbym tam wystartować i poza tym ile musialbym zaplaci i czy można ominąc jakieś duże chopy? moge nie odpisywac bo pisze z kafejki i wracam 03.08. pozdro i dzieki
Sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy...
nie potrafisz jeździć to nie jedź na zawody a poza tym trasa musi byś jednakowa i jak jedna osoba ominie duże hopy i będzie miała lepszy czas od tych co z niej skoczyli i mieli gorszy to będzie afera i teksty "a on to mógl a ja nie " itp.
jak by tak każdy mógł omijać przeszkody które mu sie nie podobają było by ... sam nie wiem,
głupio i brak by było adrenalinki
jak by tak każdy mógł omijać przeszkody które mu sie nie podobają było by ... sam nie wiem,
głupio i brak by było adrenalinki
co do hop, to wiem, że każda musi być przejezdna( nie musisz jej skakać) więc z tym nie ma problemu nawet jakbyś nie skakał :]
co do startu to jeden rodzic musi być obecny ;]
co do cen:
30zł - zgłaszasz się przez www.superliga.pl minimum chyba 2 dni przed zawodami
50zł - na miejscu
co do startu to jeden rodzic musi być obecny ;]
co do cen:
30zł - zgłaszasz się przez www.superliga.pl minimum chyba 2 dni przed zawodami
50zł - na miejscu
[S]2x yeti 4x roz. s i l
boze... to wlasnie na tym polega zeby dobrze spasc, a jak zle spadniesz to juz twoj problem... i na zadnych zawodach sie nie spotkalem zeby objazdem bylo szybciej...BlendaMed pisze:Czasami może się zdarzyc.. jak źle spadniesz na zjazd i może cie spowolnić, niedolot (zachaczenie tylnym kolem o zjazd)dhcyc pisze:lol nie spotkałem sie jeszcze żeby objazdem było szybciej BlendaMed...
BlendaMed jestes głupi czy tylko udajesz? lecąc dobrze nadrabiasz przynajmniej kilka sekund, a jak masz leciec zle to po co sie narażac, jedzie się objazdem... hamuje/objeżdza ginie jak to mówią...i prosze nie musisz mi tłumaczyc co znaczy słowo niedolot, juz jakbys dzwon użył eh... how old r u?
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Człowieku, to nie MilkMan miał 13 lat - on ma 15
To ja mam 13 i on pojechał ze mną i jeszcze jednym kumplem a tam był mój tata i już wszystko pozałatwiał ale 2 raz tak nie można zrobić z resztą, co ja tam będe opowiadał i tak będziesz się pluł że to nie fair...
poza tym DH Elbląg było (pod względem hop) dziecinada i nie ma sensu omijać przeszkód w Olsztynie - wiecej adrenaliny. Nie będe już się wypowiadał na temat uczestnictwa (wiem to co trzeba) nie dlatego że cię ignoruje ale dlatego żeby nie było większego burdelu
PoZdRo!
To ja mam 13 i on pojechał ze mną i jeszcze jednym kumplem a tam był mój tata i już wszystko pozałatwiał ale 2 raz tak nie można zrobić z resztą, co ja tam będe opowiadał i tak będziesz się pluł że to nie fair...
poza tym DH Elbląg było (pod względem hop) dziecinada i nie ma sensu omijać przeszkód w Olsztynie - wiecej adrenaliny. Nie będe już się wypowiadał na temat uczestnictwa (wiem to co trzeba) nie dlatego że cię ignoruje ale dlatego żeby nie było większego burdelu
PoZdRo!
Brring