Błędy w wynikach Pucharu Polski

Chrabał
Kontakt:

Błędy w wynikach Pucharu Polski

Post autor: Chrabał »

Na stronie www.bikeaction.pl znajdują się wyniki pierwszej edycji Nokii oraz klasyfikacja generalna całego pucharu. Jeśli się przyjrzycie to zobaczycie że jedno z drugim się nie zgadza.....Daniej Kisson na wynikach Elity znajduje się w trzeciej czwórce, natomiast w generalce jest na 27. miejscu......coś nie tak?

To jest właśnie ta pomyłka, o którą pytał Pawła Kibinia Pawelec podczas Extremy na antenie radia Jazz.
Na początku nie chciałem o tym nic pisać, bo liczyłem że po powiadomieniu Pawła Kibinia o błędzie w klasyfikacji (tuż po zawodach) , sprawa zostanie sprawdzona. Jednak tak się nie stało i podczas wywiadu pan Kibiń krótko zakończył temat mówiąc, że zawodnicy nie znają dokładnie przepisów.

Dlatego przeanalizowałem regulaminy i potwierdziłem swoje przypuszczenia. Żeby się upewnić czy mam rację skontaktowałem się z sędzią PZKol - Kasią Słaboń, która przyznała mi rację.

Opis tego jak stworzono obecną klasyfikację końcową zawodów i jak powinna ona na prawdę wyglądać przeczytać możecie tutaj, mam nadzieję że napisałem to wystarczająco przejrzyście.
http://www.gravity.intertop.pl/wyniki/wyniki.html

Nie mam wielkich pretensji o samą pomyłkę (każdemu może się zdarzyć), ale o późniejsze olanie sprawy.
Po pierwsze zależy mi na poprawieniu obecnej klasyfikacji, bo przecież nie po to się tak człowiek w błocku wysila o każde miejsce żeby potem przez błąd systemu polecieć o 3 miejsca w dół, a po drugie żeby nie powtórzyła się podobna sytuacja w Szczawnie.
Tak więc mam nadzieję że ktoś z ekipy BikeAction to przeczyta i się tym zajmie.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

i tak tego nie rozumiem :) ale skoro jest błąd to powinni to poprawic i zastanawia mnie dlaczego jest tak namieszane w tych wszystkich regulaminach

pozdrawiam
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Majersco
Kontakt:

Post autor: Majersco »

o ja pierdole !!!jaki puchar polski to jest syf, organizacja na kazdym kroku mnie zadziwia!nie dosc ze nic nie rozumiem z tej zamieszki to nawet nie wiem czemu jestem na 17 miejscu wg. tabeli gavity, jak niby bylem 21.....moze mi to ktos wytlumaczyc?nie nie juz nic normalnie nie wiem, czytam ten akrtkul na stronie gravity, patrze na tamtejsze tabele i na te co wzialem z zawodow i nic z tego nie wiem !!moze ktos to wyjasnic jakos na chlopski rozum, prosto i zrozumiale.?!
Pozdrower, Majer
Chrabał
Kontakt:

To nie jest tabela gravity tylko fragment oficjalnego wydruku na koniec zawodów. Tego samego który znajduje się tu:
http://bikeaction.sisco.pl/binary/images/elita.pdf
Jak sam zauważyłeś nie znajdujesz się w tych tabelach na tym samym miejscu na którym jesteś w klasyfikacji generanej Pucharu. O to właśnie chodzi w całej sprawie
Może i trudno to wszystko zrozumieć nie będąc wkręconym w temat. Ja wiem swoje i się nie poddam hyhy :)))
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Te wyniki sa kompletnie popieprzone! Po co robic 4cross jesli ktos kto wchodzi do 16 jest na 27 miejscu a ktos kto odpada w pierwszym biegu jest w pierwszej 10 czy chocby 16. Rownie dobrze mogliby zrobic downhill po torze i czasy przejazdu od razu by wylonily zwyciezcow. Czy tak trudno jest sie przyznac do bledu i poprawic te wyniki??? Moze nastepnym razem wogole Kobiety polaczyc z Elita a Juniorow z Mastersami? Zrobic zjazd pod gorke i dykfalifiwac za brak przedniej przerzutki???

ciamek
Majersco
Kontakt:

Post autor: Majersco »

to w koncu popraiwą te cholerne wyniki czy nie?bo juz nie wiem na ktorym miejscu bylem :D co za kretynizm.....bosze....czy ktos cos z tym zrobi?wiecie cos ?
Pozdrower, Majer
Chrabał
Kontakt:

Odnośnie tego co napisałem w poście rozpoczynającym ten temat:

Opinia Kasi Słaboń dotycząca tej sprawy była jej prywatną opinią, a nie stanowiskiem PZKolu. Dodałem, że Kasia jest sędzią, żebyście wiedzieli że jest osobą dobrze zorientowaną w materii przepisów kolarskich.
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Chrabał: co tam wogole u Kasi?? Na gg sie nie opojawia, gdzies mi wywuialo chyba jej numer telefopnu... Studiuje nadal w moim Kraku?? :P
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
ODPOWIEDZ