problem z rama- sprzedawca nie fair
Dxx: oczywiscie odrozniam kibicow i chuliganow;) napisalem "kibole" bo dla mnie to rownoznaczne z kibicem-chuliganem;p sorry jesli kogos urazilem;)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
i na czym w koncu stanęło?? max daje kaske na połowe wahacza? jak tak to uwazam ze wyszedł z problemu z twarzą i nie ma co go oskarazac ze wcisnął wała.
a co do tego "spotkamy sie na festiwalu" to jest dla mnie załosne.
Juz 4 czy 5 raz czytam takie teksty, czyli wynika z tego ze na bikefestival wszyscy jadą sie ponapierdalać? zamiast konkurencji skoków do wody ludziska pójdą oglądać "Rozjeb komuś twarz" :/
a co do tego "spotkamy sie na festiwalu" to jest dla mnie załosne.
Juz 4 czy 5 raz czytam takie teksty, czyli wynika z tego ze na bikefestival wszyscy jadą sie ponapierdalać? zamiast konkurencji skoków do wody ludziska pójdą oglądać "Rozjeb komuś twarz" :/
-
- Kontakt:
Stanelo na tym, ze zaplacilem Madejowi polowe pieniedzy potrzebnych na wahacz.
A co do ustawek na festiwal, wszyscy mocni w gebie... W zeszlym roku jeden kozak mnie przez neta obrazal, obiecywal pobicie... Grzecznie mu napisalem co go czeka jak przyjedzie i co? Oczywiscie kolezka sie nie pojawil.
Jak ja was tak bardzo czyms wkurzam to podejdzcie i powiedzcie mi to w twarz. Jak mnie to boli jak mi ktos mowi, ze gdzies tam cos tam slyszal o mnie. Dziwne, ze ja nie slyszalem.
Nie wiem czy ludzie sie mnie boja czy co? Owszem moze nie jestem najpoprawniejszym obywatelem ( a ktoz jest... ) ale nie zamierzam ludzi zabijac za wlasne zdanie. Tylko kurde... jak juz cos do mnie macie to powiedzcie i uargumentujcie.
Konstruktywna krytyka - jak najbardziej, szczeniackie wyzwiska i grozby... nie bardzo.
Moze niektorym tutaj gangsterka imponuje... Na co czekacie? Cmentarzy w Polsce jest wiele.
A co do ustawek na festiwal, wszyscy mocni w gebie... W zeszlym roku jeden kozak mnie przez neta obrazal, obiecywal pobicie... Grzecznie mu napisalem co go czeka jak przyjedzie i co? Oczywiscie kolezka sie nie pojawil.
Jak ja was tak bardzo czyms wkurzam to podejdzcie i powiedzcie mi to w twarz. Jak mnie to boli jak mi ktos mowi, ze gdzies tam cos tam slyszal o mnie. Dziwne, ze ja nie slyszalem.
Nie wiem czy ludzie sie mnie boja czy co? Owszem moze nie jestem najpoprawniejszym obywatelem ( a ktoz jest... ) ale nie zamierzam ludzi zabijac za wlasne zdanie. Tylko kurde... jak juz cos do mnie macie to powiedzcie i uargumentujcie.
Konstruktywna krytyka - jak najbardziej, szczeniackie wyzwiska i grozby... nie bardzo.
Moze niektorym tutaj gangsterka imponuje... Na co czekacie? Cmentarzy w Polsce jest wiele.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
"Moze niektorym tutaj gangsterka imponuje... Na co czekacie? Cmentarzy w Polsce jest wiele."
ROTFL jakie haslo. Norma ze przez internet jest masa figo fago i kazdy jest odwazny ale nie ma co sie pieklic. Lepiej dac sobie siana powiedziec fajnie masz i tyle ...
A z tej calym sprawy to tez wyszla niezla telenowela. Wg mnie cala sprawa jest juz zalatwiona wszyscy sa zadowoleni i juz. Jak to zwykle w Polsce bywa wypowiadali sie Ci ktorych to najmniej dotyczylo.
Najwazniejsze ze jak to w kazdej bajce jest happy end :)
ROTFL jakie haslo. Norma ze przez internet jest masa figo fago i kazdy jest odwazny ale nie ma co sie pieklic. Lepiej dac sobie siana powiedziec fajnie masz i tyle ...
A z tej calym sprawy to tez wyszla niezla telenowela. Wg mnie cala sprawa jest juz zalatwiona wszyscy sa zadowoleni i juz. Jak to zwykle w Polsce bywa wypowiadali sie Ci ktorych to najmniej dotyczylo.
Najwazniejsze ze jak to w kazdej bajce jest happy end :)
n0 ridE n0 fUN
no widac ze jakos to sie skonczylo dobrze;) ale wolalbym poczekac az madej posumuje cala "akcje", gdyz badz, co badz caly czas bylem po jego stronie. Mysle jednak ze 50/50 to dobry uklad bo max nie polamal ramy;)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
Akurat temat zrobil mi taka reklame, ze nie nadazalem odpisywac na gg, jak kiedys kiedy sie ciagle oglaszalem heh
Widac jak w TV, im wiekszy skandal tym wieksza popularnosc.
Nowy wachacz w granicach 600zl
A co do mojego podsumowania gangsterki, 90% ludzi z ktorymi sie bujalem jeszcze pare lat temu, a ktorzy lubili sie "pobawic" w ciemna strone mocy nie zyja. Zycie to nie film, jak im sie chyba wydawalo.
Widac jak w TV, im wiekszy skandal tym wieksza popularnosc.
Nowy wachacz w granicach 600zl
A co do mojego podsumowania gangsterki, 90% ludzi z ktorymi sie bujalem jeszcze pare lat temu, a ktorzy lubili sie "pobawic" w ciemna strone mocy nie zyja. Zycie to nie film, jak im sie chyba wydawalo.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Tak jak napisal Max - sprawa doszla do porozumienia- otrzymalem polowe pieniedzy na wachacz i czekam az Motomysz zalatwi jego przesylke .Co do ustawek na festiwalu to chyba Max zacza , po tym jak skomentowalem post jego kolegi .Pozatym nie chcial bym aby temat zalozony przezemnie stal sie powodem bitek miedzy riderami , bo przeciez nie o to chodzi , jadnak zwrucil bym tez uwage niektorym na to co pisza w swoich postach- latwo pisac oblegi na kogos na forum a jak przyjdzie spojrzec komus w oczy i powiedziec prawede to juz sprawa wyglada inaczej...dlatego zastanawiajcie sie co piszecie. Pozdro
p.s
dziekuje wszytkim ktorzy postwaili sie w mojej sytuacji i poparli mnie na forum .
p.s
dziekuje wszytkim ktorzy postwaili sie w mojej sytuacji i poparli mnie na forum .
the end.
zamknac;]
=======
zamknac;]
=======
spoko, poza stadionem czlowiek sie zmienia;];o pisze:Dxx: oczywiscie odrozniam kibicow i chuliganow;) napisalem "kibole" bo dla mnie to rownoznaczne z kibicem-chuliganem;p sorry jesli kogos urazilem;)
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]