chciałbym zdjasc tarcze w celu zalozeniu nowej tylko nie wiem jak?i 2 pytanie czy kazda tarcza bd pasowała??jak ktos by wiedział to moge podac nr gg to bym przesłał zdjecie tych tarcz zeby załapał jak to zrobic
musisz odkrecis sróby.. zalezy jakie masz.. bo sa gównie 2 typu stosowane przez producentów.. torx i imbus.. jezeli masz torxa to specjalnym kluczem w kształcie gwiazdki odkrecasz a jezeli imbusa to normalnie..
pewnei masz tarcze 160mm, lezeli chcesz dac wieksze musisz zmienic adaptery.. np adapter przód 200mm pasuje na tył 180mm , a adapter 160 tył to 160 przód.. itp .. przód jest zawsze 20mm wiekszy niz tył.. :)
CO DO ADAPTEROW TO WIEM ALE NEI WIEM CZY TARCZA MI SIE ZMIESCI a własnie u mnie jest tak wyglada jak małe kołka ktorych nie da sie odkrecic masz gg to bym ci zdjecie przesłał
zamieść zdjęcia ale z tego co pamiętam to te hamulce sprzedawali z tarczą 160mm, a adaptera nie musisz wymieniać, widziałem kilka razy jak ludzie dają dłuższe śruby i wkładają dużo podkładek między zacisk a adapter :)
Ale zdecydowanie solidniej będzie z odpowiednim adapterem. A co do przejściówek z centerlock na IS2000 to chyba nawet w cenniku pawlaka ostatnio widziałem - jeśli mi się nie wydaje to każdy sklep, który sprzedaje siemano może Ci to ściągnąć.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
do zdjęcia potrzebujesz specjalny klucz (taki wielowypust) jak popatrzysz na tarcze z boku to dookoła ośki masz takie kółko z wcięciami. Sory ale nie umie tłumaczyć