Manitou Black - syf nad syfami!!!
"marcok by sie dawno połamał"
a ty masz wtyki w marzocchi albo gdzies u jasnowidza że to wiesz?
jasne, to najlepsze amory, hasło w stylu "na **** ci shiver - kup blacka!"
po tym co widziałem co sie z blackiem stało, przy kolesiu ktory na nim nic nie robil oprocz wskakiwania i zeskakiwania z kraweżnikow to nikomu blacka juz nie polece...
a ty masz wtyki w marzocchi albo gdzies u jasnowidza że to wiesz?
jasne, to najlepsze amory, hasło w stylu "na **** ci shiver - kup blacka!"
po tym co widziałem co sie z blackiem stało, przy kolesiu ktory na nim nic nie robil oprocz wskakiwania i zeskakiwania z kraweżnikow to nikomu blacka juz nie polece...
Re: Manitou Black - syf nad syfami!!!
mam blacka rtwd oddalem go po 1,5 roku do serwisu na tydzien zaplacilem 150zl i dzala jak marzenie
NIESZANOWANIE ROWERU GROŹI SMIERCIĄ POPRZEZ ZEMSTĘ ROWERU
black
moj znajomy ma sklep rowerowy i jak rozgladalem sie za amorkiem to powiedzial ze mial kilka reklamacji blackow - puszczaja uszczelki. pewnie nalecialo tam wody syfy i tak teraz dziala no ale drobny serwis nowe uszczelki i bedzie jak new. wszystko da sie zepsuc
pozdro
pozdro
OOOOO PANIEEEEEEEE
To nie tak miałem blacka super chodził znakomicie raz na miesiąc wstrzykiwałem mu nową porcję smaru przez micro lub'a a na ok 4/5 miesięcy otwierałem go WYLEWAŁEM TROCHE WODY i czyściłem ze starego smaru, olej wymieniłem 2 razy przez rok użytkowania miałem 5 W potem 10 W
Chodził świetnie lepiej niż niejeden marcoch
Obecnie mam Mozo Soul X który chodzi super zajebiście lepiej niż wasze DJ Drop offy no może z1 jest lepsze i PSyle ale to jush RS
MANITOU RULEZ & MOZO also!!!!
Marzocchi SUXX
Wiecie że jak teraz jestem na węgrzech to na 10 bikerów moich znajomych sa::
3 Blacki różne modele Sport Comp i Elite
2 Psylo Xc
1 Psylo Sl na tulio
1 Magura thor
2 Boxxery comp
1 Z1 Fr 150 qr 20
To nie tak miałem blacka super chodził znakomicie raz na miesiąc wstrzykiwałem mu nową porcję smaru przez micro lub'a a na ok 4/5 miesięcy otwierałem go WYLEWAŁEM TROCHE WODY i czyściłem ze starego smaru, olej wymieniłem 2 razy przez rok użytkowania miałem 5 W potem 10 W
Chodził świetnie lepiej niż niejeden marcoch
Obecnie mam Mozo Soul X który chodzi super zajebiście lepiej niż wasze DJ Drop offy no może z1 jest lepsze i PSyle ale to jush RS
MANITOU RULEZ & MOZO also!!!!
Marzocchi SUXX
Wiecie że jak teraz jestem na węgrzech to na 10 bikerów moich znajomych sa::
3 Blacki różne modele Sport Comp i Elite
2 Psylo Xc
1 Psylo Sl na tulio
1 Magura thor
2 Boxxery comp
1 Z1 Fr 150 qr 20
A tam
-
- Kontakt:
mozna tez pojechac do niemiec i kupic sobie z1 freeride qr20 za 1500zl :D ,nie rozumiem dlaczego marcoki sa o 40% tansze za granica?dlaczego polski dystrybutor DOPIERDALA (bo inaczej nazwac sie nie da) takie ceny????? a blacki to i tak syf :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Witam
Kiedyś miałem BLACKA 2003 , ciągle mi się dobijał ( pewnie była to wina za małej ilości oleju ,chociaż wg serwisu wszystko z olejem buło OK .Ewentualnie spieprzyłem tłumik ).
Trzeba (we własnym zakresie) dobrze serwisować amorki i tyle.
Teraz mam DJ3 2003 i jestem średnio zadowolony ( przynajmniej się nie dobija :PPP )
Kiedyś miałem BLACKA 2003 , ciągle mi się dobijał ( pewnie była to wina za małej ilości oleju ,chociaż wg serwisu wszystko z olejem buło OK .Ewentualnie spieprzyłem tłumik ).
Trzeba (we własnym zakresie) dobrze serwisować amorki i tyle.
Teraz mam DJ3 2003 i jestem średnio zadowolony ( przynajmniej się nie dobija :PPP )
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html