Pytanko na temat supermena
Pytanko na temat supermena
Mam pytanie jak zrobić supermena tylko przymam ręce na kierownicy na ziemi na lądzie jush umiem ale niewiem jak to będzie w powietrzu czego mam się spodziewać na co uważać itp POMOCY bo jak mi się nieduda to moge się potłuc :) I na dodatek niemam kasku :)
NOOOOOBS ze mnie
jak umiesz superman na ziemi jadac rowerem to polowa sukcesu.. w locie jest inaczej troche... jezeli makszymanie wyciagniesz nogi to powinienes wrócic jak sprezyna :]najlepiej nacisnij hamulec tylni zeby ci sie pedała nie przekreciły ;]... jezeli nei wyjdziej to ałaa.. ;/
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
bleahap4wQ dowartosciowaliscie sie waszymi postami ? ;/ koles sie pyta o trick i gowno go to obchodzi czy ma zajrzec w slownik czy nie omfg !
Muzuggreenman to jest zupelnie co innego na ziemi a w powietrzu! poprostu zacznij coraz bardziej wyrzucac nogi w tyl ,az do perfekta . prawdopodobnie moze cie ciagnac na tyl wiec tylko zaciczniesz hapla i tyle:P pewnie bedziesz mial kilka takich sytuacji ,ze rower ci predzej spadnie niz nogi na pedaly ale to lajt:P ja jak robilem to bez kachola i nie wrocilem mialem wstrzas mozgo i 3 dni w szpitalu :P ale nie przejmuj sie bedzie dobrze xD
Muzuggreenman to jest zupelnie co innego na ziemi a w powietrzu! poprostu zacznij coraz bardziej wyrzucac nogi w tyl ,az do perfekta . prawdopodobnie moze cie ciagnac na tyl wiec tylko zaciczniesz hapla i tyle:P pewnie bedziesz mial kilka takich sytuacji ,ze rower ci predzej spadnie niz nogi na pedaly ale to lajt:P ja jak robilem to bez kachola i nie wrocilem mialem wstrzas mozgo i 3 dni w szpitalu :P ale nie przejmuj sie bedzie dobrze xD
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Re: Pytanko na temat supermena
zdaje ci sie tylko, ten sport jest bardzo bezpieczny i malo urazowy.Muzug pisze: bo jak mi się nieduda to moge się potłuc :)
i chyba jak z niku wywnioskowac mozna - nie masz tez mózguMuzug pisze: I na dodatek niemam kasku :)
PS: zanim cos napiszesz - pomysl
zanim zalozysz temat - sprawdz pisownie
uwazam, ze zaden post w tym temacie nic Ci nie pomoze w nauce tego triku, bo trik zrobiony na asfalcie a w powietrzu to jak niebo a ziemia. pytanie jakie zalaczyles do tematu jest bezsensowne, bo dobrze wiesz jaka jest roznica. A jesli wiesz to po co zakladac temat?
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/