czy SING DS jest kicha
czy SING DS jest kicha
czy sądzicie że rower z korsa SING DS z 2007r jest dobry mam go i dużo kolesiów mówi mi z jest do dupy że nie ma gorszej kichy na rynku co w o tym rowerze sadzicie proszę o szczerą wypowiedz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ten z 2007 jest jeszcze lepszy o ile nie skacze sie na plaskie (bo to jest kurwa szczyt debilizmy skakac na plaskie!!) chyba ze jest to stepup czy tym podobne wybicia;)
a opiniami kolegow sie nie przejmuj bo pierdola od rzeczy;) wiadomo ze to nie sprzet wysokich lotow(ale duzo wytrzyma) lecz da rade na nim latac!:)
a opiniami kolegow sie nie przejmuj bo pierdola od rzeczy;) wiadomo ze to nie sprzet wysokich lotow(ale duzo wytrzyma) lecz da rade na nim latac!:)
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
Ja od siebie powiem może tyle; jeździlem na signie fr1 i rzeczywiście to przykra sprawa gdy jakis typek, taki co jest "pro" i ma widocznie szczerą potrzebę dowartościowania się, powie Ci ze Kross to totalne gówno... :/ No cóż, jeździłem i sobie chwale te rowery - wiadomo ze nie jest to sprzęt dla super gangsta pros'ów, ale jeśli masz wyczucie i nie rzucisz się odrazu z jakiegoś wielkiego dropa, tylko będziesz umiejetności zdobywał stopniowo, to twoj kross trochę pożyje ;) (bo moim skromnym zdaniem większośc uszkodzeń sprzętu wynika zwyczajnie z braku umiejętności - niedoloty i te sprawy, noo ale przecież żyjemy w kraju biker'ów z Uber skill'em wiec jak pękło tzn że wina sprzętu, tjaa :/ ).
Poza tym jeździsz dla siebie - ludzie lubią mówic różne rzeczy tj takie co IM pasują, jak bedziesz sobie za bardzo brał do serca to co pier.dolą to daleko nie zajedziesz ;P - bo w końcu jeśli tobie ten rower się trzyma to znaczy że jest dla ciebie OK ;). Pozdro
Poza tym jeździsz dla siebie - ludzie lubią mówic różne rzeczy tj takie co IM pasują, jak bedziesz sobie za bardzo brał do serca to co pier.dolą to daleko nie zajedziesz ;P - bo w końcu jeśli tobie ten rower się trzyma to znaczy że jest dla ciebie OK ;). Pozdro
Chrabał
święta racja!!!!!
Chrabał pisze:weź sobie spis części jakie masz w tym Signie, zajrzyj do katalogów albo na strony dystrybutorów i popatrz na jakim poziomie w stosunku do całej oferty jest ten osprzęt.
- Będziesz wtedy wiedział że to kupa
święta racja!!!!!
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
babolfr pisze:Chrabałświęta racja!!!!!Chrabał pisze:weź sobie spis części jakie masz w tym Signie, zajrzyj do katalogów albo na strony dystrybutorów i popatrz na jakim poziomie w stosunku do całej oferty jest ten osprzęt.
- Będziesz wtedy wiedział że to kupa
Wiecie co pajace mam was w dupie bo na pewno byście chcieli takiego singa ale was nie stać wiec musicie krytykować dla mnie ten rower jest porostu zajebisty przynajmniej nie jeżdżę na jakiejś kiszce co wy z marketu albo jakiś składak wszystkich nastawionych negatywnie do singa mam głęboko w dupie bo w sie ino umiecie wymądrzać na forum a jeździć nie umiecie ja bym chciał każdego cwaniak spotkać i zobaczyć na czym jeździ i jak jeździ.
Pajacem to może jesteś ty.
co cię chłopcze interesuje na czym ja jeżdżę? stwierdzam tylko fakty, to że masa młodych ludzi jeździ na tych rowerach to już inna sprawa. Oceniając sprzęt trzeba patrzeć na wszystko - jakość osprzętu, precyzję działania, niezawodność, trwałość itd., a nie tylko na przystępną cenę.
Co do sprawdzenia umiejętności to wpadaj w sobotę do Szczawna na MP - może się ścigniemy :))
co cię chłopcze interesuje na czym ja jeżdżę? stwierdzam tylko fakty, to że masa młodych ludzi jeździ na tych rowerach to już inna sprawa. Oceniając sprzęt trzeba patrzeć na wszystko - jakość osprzętu, precyzję działania, niezawodność, trwałość itd., a nie tylko na przystępną cenę.
Co do sprawdzenia umiejętności to wpadaj w sobotę do Szczawna na MP - może się ścigniemy :))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- moderator
- Kontakt:
Eee? no mi się wydaje ze kupując w sklepie każda czesc to za 1300zł nie złozyl bys signa z dm24, isisem, hussefeltami itp
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Chrabałdokładnie tak !
Frygoja jezdzilem na johnym przez poltorej korku w tym 3 miesiace na pospawnym pod glowka i co ,jakos smigalem ;] i uwazam ze sing to jedna wielka porazka -.- poprostu kasa wyrzucona w bloto;] lepiej juz troche dozbierac i kupic cos wmiare porzadniejszego .
Frygoja jezdzilem na johnym przez poltorej korku w tym 3 miesiace na pospawnym pod glowka i co ,jakos smigalem ;] i uwazam ze sing to jedna wielka porazka -.- poprostu kasa wyrzucona w bloto;] lepiej juz troche dozbierac i kupic cos wmiare porzadniejszego .
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Biedronka?... XD Tak sobie żartujewfl pisze: Popatrz też na zdjęcie z podpisu Chrabała i powiedz mi w którym markecie takie sprzedają ...
W sprzęcie kilka tematów na dole jest na temat mojego poszukiwania ramy. I nawet jako początkujący który nie zna się za bardzo nie chciałem Signa. Co prawda wygląd do mnie wogóle nie przemawiał ale cały czas opieram się na tym co mówia ludzie. A za dużo dobrych rzeczy nie przeczytałem
Z resztą. Nie żyjemy w komunie (czy jakoś tak) że dobre jest tanie. Przyznać im można, że jak na to, że jest takie tanie to coś spletli. Ale tak...
Chrabał masz w 100 % racje ale jednoczesnie po co sie wyklucac no po co ?? ich sprawa jak sobie cos zrobia. a i za 1300 faktycznie roweru nie zlozysz ale co jak co ale na amorku i ramie nie powinno sie oszczedzac nie mam na mysli demo 9 i bombera ale wydacie te 1300 i za 1/2 roku wam sie rozpierdoli 0 logiki. ale nie ja chce teraz zaraz ............................. pooszczedzasz jeszcze i sie cos lepszego trafi wystarczy poszukac :P
wielkomiejski lans....nowy bajk stary skill :P