MP BMX w Dzierżoniowie

Kuciol
Kontakt:

Post autor: Kuciol »

No cooz... "Back to the 80's" :P
Pamietam z czasow jak bylem malym dzieckiem i wraz z ojcem jezdzilem na zawody w Szosie na Stadionie X lecia.
Niewiem dlaczego ale powiało mi na MP BMX 2007 wlasnie tamtym klimatem.
Nawet numerki ktore dostalismy na starcie byly identyczne ;)
zajebisty byl ten podjazd XC, wygladal tak jakby organizatozy dla jaj go tam zbudowali, niestety poczucia humoru niemieli za duzo wiec i ta goora byla na serio :/
niedociagniec bylo sporo a nawet jeszcze wiecej... ale moze... kiedys sie to zmieni... moze ;)

Ps. patrzcie.. Prokopa tez by zdyskwalifikowali w dzierzeniowie :D

niema gombeczki na ramie i na kierownicy.

A to łobuz jeden .. no.
Kuciol
Kontakt:

Post autor: Kuciol »

http://www.dh-zone.com/news_files/2007/d_mprokop1.jpg

maaaaalo tego.. Panie Prokopie... a gdzie "łokcie" i co to wogle za numerek swoj a nie organizatora (najlepiej z poprzednio organizowanego maratonu w okolicy) ??

nu nu

No to pan Prokop w MP napewno niezostanie dopuszczony do rywalizacji ;)
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

Kuciol
yyyy, przeciez MP sa tylko dla Polaków, czy mi się pomyliło?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Smuczek
Kontakt:

Post autor: Smuczek »

A sedziowie nie zauwazyli ze Mistrz Polski juniorow jechal bez regulaminowych ochraniaczy na lokcie. Ale to nie stanowi;)
Pete
Kontakt:

Post autor: Pete »

Szczerze tor jest dobry biorąc pod uwagę że został zbudowany przez ludzie które nie mają doświadczenie z racingiem. To są początki i podejrzewam że tor zostanie przebudowany żeby był bardziej techniczny. Przypomina mi tory z lat 80 tych czyli bardziej płaskie oczywiście oprócz tej górki. Racing polega na tym żeby szybko się rozpędzić i szybko dojechać do mety nie walczyć z górką. Nie wyobrażam sobie jak dzieciaki będą w stanie podjechać pod tą górkę. Mój 5 letni syn miał trudności z tym. Ja proponuję zburzyć tę górkę i zrobić step-up i dubla. Druga prosta również jest do przebudowy. Można dodać chociaż dubla i na ostatnią prostę speed jumps. Wystarczy wybrać się do Czech i zobaczyć jakie tam mają tory lub zerknąc na http://www.roztocze.yoyo.pl/news.php. Chłopaki zbudowali bardzo fajny tor do racingu i nie rozumiem dlaczego właśnie tam nie odbyły się MP. Warto zerknąc na te relacje : http://www.schijfbmx.nl/race.php. Ja wybrałem się z rodzinką i nie żałuję te 700 km które musieliśmy pokonać. Synowi bardzo się podobało i mam nadzieję że wkrótce zorganizują zawody dla młodszych jak i starszych. Info dla pana z mikrofonem ktory powiedział że chłopaki szykują się na Olympiadę w Pekinie. Na Olympiadę Polska kadra może wyjechać tylko jako widzowie ponieważ już są rozgrywane zawody które są punktowane do Olympiady i żaden zawodnik z Polski nie brał udział w takich zawodach. Możemy przygotowywać się na 2012. *****Brawo dla Pana Bajdy i ludzie którzy pomogli z zbudowaniem tego obiektu.***** Lepiej to niż nic.
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
agusiek
Kontakt:

Odpowiedz:P:P

Post autor: agusiek »

Heh spoko:P Ogarnę się, zamówię koparkę i no..:P Ale najpierw z kimś pogadam:P No i pozdrawiam oczywiście:*
:D
piernik
Kontakt:

Post autor: piernik »

siemano chopaki i dziewczyny, niestety nie moglem byc na mp :)szczerze mowiac mialem nadzieje ze bedzie fajnie no ale nie wiem dlaczego tak myslalem, podejrzewam ze wszyscy chcieli sie milo rozczarowac, jestem od pewnego czasu w vancouver i whistler i sie troche obijam po roznych torach dirtach i crankworxach i MŚ BMX i troche zatracam wizje tego co dzieje sie w polsce, tu obowiazuja troche inne standarty :) takie wydarzenia jak mp bmx sciagaja na ziemie, gratulacje dla robercika i generalnie dla wszystkich startujacych, widac ze mamy zapal i checi ale jakos nie wychodzi, mam ciagle nadzieje ze sie to zmieni, sam dzialam w kierunku zeby zbudowac dobry tor bmx w toruniu, sprawdzcie www.tssa.pl -> O NAS, moze w 2008 pojawi sie w piernikowie tor bmx, a pzkol olewajmy i robmy wlasna lige, organizujmy zawody bez nich bo to bezsensu, a jak ktos ma zapal czas i kase to niech zalozy nowa federacje w sumie nie tak trudno to zrobic

chialbym powiedziec do zobaczenia gdzies na bramce ale to za duzo powiedziane, do zobaczenia moze we wrzesniu gdzies
elo
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

we Wrześniu są zawody bmx rc w Pruszczu gdańskim, dokładnie 1 września.Chyba że ekipa z TL coś zorganizuję
ODPOWIEDZ