MP BMX w Dzierżoniowie
No cooz... "Back to the 80's" :P
Pamietam z czasow jak bylem malym dzieckiem i wraz z ojcem jezdzilem na zawody w Szosie na Stadionie X lecia.
Niewiem dlaczego ale powiało mi na MP BMX 2007 wlasnie tamtym klimatem.
Nawet numerki ktore dostalismy na starcie byly identyczne ;)
zajebisty byl ten podjazd XC, wygladal tak jakby organizatozy dla jaj go tam zbudowali, niestety poczucia humoru niemieli za duzo wiec i ta goora byla na serio :/
niedociagniec bylo sporo a nawet jeszcze wiecej... ale moze... kiedys sie to zmieni... moze ;)
Ps. patrzcie.. Prokopa tez by zdyskwalifikowali w dzierzeniowie :D
niema gombeczki na ramie i na kierownicy.
A to łobuz jeden .. no.
Pamietam z czasow jak bylem malym dzieckiem i wraz z ojcem jezdzilem na zawody w Szosie na Stadionie X lecia.
Niewiem dlaczego ale powiało mi na MP BMX 2007 wlasnie tamtym klimatem.
Nawet numerki ktore dostalismy na starcie byly identyczne ;)
zajebisty byl ten podjazd XC, wygladal tak jakby organizatozy dla jaj go tam zbudowali, niestety poczucia humoru niemieli za duzo wiec i ta goora byla na serio :/
niedociagniec bylo sporo a nawet jeszcze wiecej... ale moze... kiedys sie to zmieni... moze ;)
Ps. patrzcie.. Prokopa tez by zdyskwalifikowali w dzierzeniowie :D
niema gombeczki na ramie i na kierownicy.
A to łobuz jeden .. no.
http://www.dh-zone.com/news_files/2007/d_mprokop1.jpg
maaaaalo tego.. Panie Prokopie... a gdzie "łokcie" i co to wogle za numerek swoj a nie organizatora (najlepiej z poprzednio organizowanego maratonu w okolicy) ??
nu nu
No to pan Prokop w MP napewno niezostanie dopuszczony do rywalizacji ;)
maaaaalo tego.. Panie Prokopie... a gdzie "łokcie" i co to wogle za numerek swoj a nie organizatora (najlepiej z poprzednio organizowanego maratonu w okolicy) ??
nu nu
No to pan Prokop w MP napewno niezostanie dopuszczony do rywalizacji ;)
Szczerze tor jest dobry biorąc pod uwagę że został zbudowany przez ludzie które nie mają doświadczenie z racingiem. To są początki i podejrzewam że tor zostanie przebudowany żeby był bardziej techniczny. Przypomina mi tory z lat 80 tych czyli bardziej płaskie oczywiście oprócz tej górki. Racing polega na tym żeby szybko się rozpędzić i szybko dojechać do mety nie walczyć z górką. Nie wyobrażam sobie jak dzieciaki będą w stanie podjechać pod tą górkę. Mój 5 letni syn miał trudności z tym. Ja proponuję zburzyć tę górkę i zrobić step-up i dubla. Druga prosta również jest do przebudowy. Można dodać chociaż dubla i na ostatnią prostę speed jumps. Wystarczy wybrać się do Czech i zobaczyć jakie tam mają tory lub zerknąc na http://www.roztocze.yoyo.pl/news.php. Chłopaki zbudowali bardzo fajny tor do racingu i nie rozumiem dlaczego właśnie tam nie odbyły się MP. Warto zerknąc na te relacje : http://www.schijfbmx.nl/race.php. Ja wybrałem się z rodzinką i nie żałuję te 700 km które musieliśmy pokonać. Synowi bardzo się podobało i mam nadzieję że wkrótce zorganizują zawody dla młodszych jak i starszych. Info dla pana z mikrofonem ktory powiedział że chłopaki szykują się na Olympiadę w Pekinie. Na Olympiadę Polska kadra może wyjechać tylko jako widzowie ponieważ już są rozgrywane zawody które są punktowane do Olympiady i żaden zawodnik z Polski nie brał udział w takich zawodach. Możemy przygotowywać się na 2012. *****Brawo dla Pana Bajdy i ludzie którzy pomogli z zbudowaniem tego obiektu.***** Lepiej to niż nic.
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
Odpowiedz:P:P
Heh spoko:P Ogarnę się, zamówię koparkę i no..:P Ale najpierw z kimś pogadam:P No i pozdrawiam oczywiście:*
:D
siemano chopaki i dziewczyny, niestety nie moglem byc na mp :)szczerze mowiac mialem nadzieje ze bedzie fajnie no ale nie wiem dlaczego tak myslalem, podejrzewam ze wszyscy chcieli sie milo rozczarowac, jestem od pewnego czasu w vancouver i whistler i sie troche obijam po roznych torach dirtach i crankworxach i MŚ BMX i troche zatracam wizje tego co dzieje sie w polsce, tu obowiazuja troche inne standarty :) takie wydarzenia jak mp bmx sciagaja na ziemie, gratulacje dla robercika i generalnie dla wszystkich startujacych, widac ze mamy zapal i checi ale jakos nie wychodzi, mam ciagle nadzieje ze sie to zmieni, sam dzialam w kierunku zeby zbudowac dobry tor bmx w toruniu, sprawdzcie www.tssa.pl -> O NAS, moze w 2008 pojawi sie w piernikowie tor bmx, a pzkol olewajmy i robmy wlasna lige, organizujmy zawody bez nich bo to bezsensu, a jak ktos ma zapal czas i kase to niech zalozy nowa federacje w sumie nie tak trudno to zrobic
chialbym powiedziec do zobaczenia gdzies na bramce ale to za duzo powiedziane, do zobaczenia moze we wrzesniu gdzies
elo
chialbym powiedziec do zobaczenia gdzies na bramce ale to za duzo powiedziane, do zobaczenia moze we wrzesniu gdzies
elo
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]