Samoobrona :)
Samoobrona :)
Walne prosto z mostu - gdzie najlepiej schowac gaz pieprzowy? Interesuje mnie szybkość uzycia, bo potem zamierzam zdupczyc...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
W kieszeni albo w specjalnym futerale mocowanym na pasku. zaden sposob nie da Ci jednak pewnosci ze zdarzyzs wyciagnac gaz na czas. Moze jakis patent na dwa zbiorniczki gazu mocowane na kasku (wylot gazu tam gdzie patrzysz) a "spust" gdzies w okolicach dloni ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
a tam włoz sobie ten gaz do kieszeni bo jak Cie okradaja to zadko jest tak hop siup, najczesciej cos Ci gadaja itd i wtedy mozesz włozyc łape do kieszeni i im jebnac w ryja gazem wiec o to sie nie martw, na biku nie musiałem go wyjmowac ale czasem z nim jezdze kiedy chodze na piechote i byłem młodszy to pare razy uzyłem(dokładnie 3) i nie miałem problemu zbyniego z wyjeciem:)
powodzenia i oby sie nie przydał
pozdro
powodzenia i oby sie nie przydał
pozdro
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
gaz nato czlowieku fajna opcja za 20zl(stadion) a jak psikniesz na twarz to ten dres nie dosc ze sie udusi to jeszcze karetki nie zobaczy:)
fajnym patentem sa tez pałki teleskopowe ale na rower to nie poreczne.
A tak wogule to kupcie sobie pały zomo. ONE SA ZAJEBISTE maja sprezyne w srodku jak walniez kogos w ramie to jeszcze sie odbije i rąbnie po plecach:> sasasasasa
fajnym patentem sa tez pałki teleskopowe ale na rower to nie poreczne.
A tak wogule to kupcie sobie pały zomo. ONE SA ZAJEBISTE maja sprezyne w srodku jak walniez kogos w ramie to jeszcze sie odbije i rąbnie po plecach:> sasasasasa
hueheuheue
NIe wiem czy kieszen jest najlepszym pomyslem, bo jak zalicze glebe i wybuchnie to bede mial faze po dym gazie przez dobre kilka dni :)) Ale motyw z kaskiem jest git! Jeszcze do gogli podlacze wykrywacz drecha i bede ich namierzal jak predator :P Myslalem o zamontowaniu pod siodelkiem...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
szczerze mówiąc tez na tym myslałem... i wymyśliłem. Niestety ten pomysł sprawdzi sie tylko w fulu z damperem bez zbiorniczka. Jak jjuż sie część osób domyśliła można zamocować gaz pieprzwy jako zbiorniczek dampera. tzn. pozrywać naklejki z puszki z gazem i umiejęctnie, tak zeby początkowo dres sie nie domyślił zamontować tak zeby wyglądało jak część dampera. A w razie czego można go szybko wymontować... Troche skąpliokowane ale skuteczne.
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------