Pedały DARTMOOR DIRTY HARRY - problem.

mav
Kontakt:

Pedały DARTMOOR DIRTY HARRY - problem.

Post autor: mav »

Witam

Dzisiaj zakupiłem w pobliskim sklepie pedały platformowe Dirty Harry, poczatkow chcialem kupic VP z wymiennymi pinami model 559 ale niestety nie mieli na stanie. Teraz moje pytanie czy te pedały tak ciezko chodza? Moje doslownie obracaja sie ale efekt podobny jakby byly za mocno skrecone i teraz nie wiem czy mam sam grzebac i to zrobic, czy oddac i wymienic czy moge poprostu one tak juz maja i po jakims czasie same sie wyrobia. Poprzednio mialem tez pedaly platformowe jakies no name ale na lozyskach maszynowych i wowczas wszystko bylo glanc a teraz troche mnie to zdziwilo.

Jezeli ktos moglby sie wypowiedziec na ten temat i pomoc mi bylbym bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

Moje VP z łozyskami kulkowymi tez na poczatku ciezko chodzily :) teraz chodzą leciutko.

Pojezdzij troche i zobacz czy sie cos zmieni ;]

pozdrower
www.mudserwis.com
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Nie ten dzial troche. pedaly na kulkach juz tak maja. moze faktycznie s troche za mocno skrecone, ale zniweowanie luzow czy odkrecenie to zadna filozofia wic mozesz sam to zrobic.
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Pojeździsz troche i same się rozkręcą. Zawsze tak jest w przypadku łożysk na kulkach.
Hemp
Kontakt:

Post autor: Hemp »

Na bank tak nie maja mam takie i chodza swietnie jestem zadowolony w 100%, idz do sklepu moze poprostu trafiles na jakies trefne albo uszkodzone, albo jak mowisz sa za bardzo skrecone
xTasior
Kontakt:

Post autor: xTasior »

ja kupilem jakies no name platformówki to na poczatku sie krecily trudno,pojezdizlem i chodza juz leciutko,zakrece i dopiero pochwili staja.
...
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Myśl na przyszłość nad działem!
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38352
Dafi_biker
Kontakt:

Post autor: Dafi_biker »

Ja mam te pedały i mój kumpel też. Na początku te geje już tak mają - nie chodzą płynnie, ale po pewnym czasie sie... "wyrobią'?

Nie ma co panikować ;] Kumplowi też tak robią, bo ma je od niedawna ;]
www.bike.nets.pl - rozwijamy się ;]
Nestor
Kontakt:

Post autor: Nestor »

mi nawet tak przez chwile było na maszynach na blood marry ;)
ODPOWIEDZ