przeszukałerm wzdłuż i wszez wasze forum i nie znalazlem odpowiedzi na moj temat. Mam zamiar wybrać jedna z tych ramek: Bop Iguana/Stonebreaker, Dartmoor Street Style/ Fighter/ 4x, Prodigy jb. ramke będe uzywał troche do dualu troche do dirtu a i jezeli macie jakis pomysla na ramke w podobnych cenach i tez uniwersalna napiszcie
BombellLepiej mieć dobrą i wytrzymała ramę a trochę cięższą niż po wjeździe na dirta zbierać ją w kawałkach. Kumpel miał Darmoora Street Style 2005 rok z tego co pamiętam to przyniósł ją na plecach do domu :)
bombell nie chodzi mi o to .. tylko ze wlasnie ty zasmiecasz forum gosc mu zaproponowal ze ma ramke do sprzedania przy okazji ... i to ty dodales niepotrzebna widomosc a mianowicie :
"FaTaL Znowu robisz syf na forum? Mogles mu to na pw napisac!" ... tak wlasnie powstaje zasmiecanie ...
Net.
To robi syf, mogl mu napisac o na pw a ta Oferta nic nie wniosl do tematu i to jest syf. Od street styla wolalbym fightera albo aganga. Mi jakos rok wytrzymala ta ramka a nawet o lekkie fr zachaczyla.
Ja tam mam Bop'a Stonebreaker'a i śmigam na dropach 2 i 3m kicker leci sie 15 metrów ostro katowalem go na DH contest Żar po kamulcach korzeniach i wszelkiego rodzajach dziurach pare razy na plaskie jak sie cos przeleci lądowalem i nic mu nie ma! Więc gorąco polecam :)
http://www.pinkbike.com/photo/1416371/- ja + rower